Hogyan lehetne kimosni a kutya plédjét?
nem megy tönkre, de ne rakd be, mert tényleg undorító.
a kérdés, hogy kertesház, vagy lakás?
ha ház, akkor a kertben egy hordóban, én úgy szoktam, a kapuba viszem a hordót, slaggal feltöltöm, mosószer, hagyom ázni, aztán a mosószeres vizet leöntöm, még kb 2x feltöltöm vízzel, lötybölöm, majd kiteszem a takarót a kerítésre és kislagolom belőle a maradék vizet.
ha lakás, akkor marad a kád, vagy zuhanyzó. a lényeg, hogy áztasd előtte, utána alaposan öblítsd ki, majd a végén jól takarítsd ki a kádat! nyoma nem marad.
köszönöm a gyors a válaszokat, mentek a zöldek :)
szerencsére kertes házban lakunk, neki is állok rögtön :)
Nálam lakásban van a kutya.
Először beáztatom a kádba a pokrócait és amikor a nagyja szőr és homok lejön róla, akkor szoktam berakni a mosógépbe. Szeretem a frissen mosott kutyapokróc öblítő illatát, utána egy kis ideig a kutyának is öblítő illata van.
Miután a kutyás cuccok kimosódtak, egy forró vizes, fertőtlenítő szeres programot elindítok üresen.
Ezután teljesen tiszta a mosógép, csak a szűrőjét kell kisztitani és akkor már szőrmentes is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!