Honnan lehet tudni, hogy egy kiskutya 6 vagy 8 hetes?
Figyelt kérdés
2013. okt. 13. 22:31
11/15 Akiteki válasza:
Minek kéne egy kormegállapításhoz alomellenőrzés? Megkérdezem, megmondja. Ennyi. Amelyik eltitkolja, ott nem is érdekel.
12/15 anonim válasza:
Mi például tudjuk az összes magyarországi kennelben minden fedezés napját, abból kiszámolható a várható születés. A babákat meg úgyis mindenki azonnal felteszi a facebookra és a honlapjára. Ráadásul senkinek se érdeke, hogy heteket csaljon el. Van aki még 8 hetesen se adja oda, inkább 9-10 hetes korukig vár.
13/15 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy nem mondja meg, de honnan lehet tudni, hogy igazat mond-e?
Igen, szeretnék venni, de nagyon nagy eltérések vannak, még egy almon belül is.
Vagy ott is együtt tarthatnak több anyától származó kölyköket, nem tudom, de szerintem se lehet ezt annyira pontosan megállapítani.
Azt hittem, van valami, amit figyelni kell, de ezek szerint nincs.
2013. okt. 14. 22:55
14/15 anonim válasza:
Hát olyan egyértelmű jel amiből bárki meg tudná állapítani nincs. De ez egy bizalmi dolog. Én nem vennék olyantól kutyát akinek nem bízom a szavában. Ha meg bízom benne, akkor azt is elhiszem, hogy a származási lapon valós dátum szerepel. Na meg kézbe veszem a kölyköt és látom rajta, hogy elég fejlett-e.
15/15 Akiteki válasza:
Olyan helyen kell megkérdezni, ahol nem hazudnak! Persze, ha valahonnan az ól mélyéről előkapar néhány kölyköt és azt sem tudja melyiknek melyik az anyja, akkor felmerül a gyanú, de hát ilyen helyről az ember nem hoz el kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!