Melyik a legprofibb rendelő Budapesten, ahol a legnormálisabb módon végeznek ivartalanítást?
Annyit tudok egyenlőre, hogy ha nem muszáj, nem távolíttatnám el a méhet. Csak amit feltétlenül szükséges.
Hallottam "kulcslyuk" módszerről, stb.
Tudnátok ezzel kapcsolatban felvilágosítást adni?
Rá fogok keresni mindenre amit írtok, és utánajárok a dolgoknak alaposan.
Egészen pontosan tények érdekelnek magával a műtéttel kapcsolatban. Minél kisebb stressznek szeretném kitenni a kutyám (szuka) és minél simább, fájdalommentes felépülést várok el.
Mint írtam, csak petefészket távolíttatjuk el.
Nem az akciókat néztem, hanem a kérdés ez volt:
Melyik a legprofibb, legkorszerűbb rendelő budapesten?
Nem azért csak petefészket, mert az gondolom, hogy az olcsóbb, hanem feleslegesnek tartom, hogy több szervét eltávolítsák, mint amennyi szükséges. Én ebben hiszek.
Remélem lesz válasz a kérdésemre. :)
Abban viszont egyet értünk, kedves első, hogy mindenképp megvárom az első tüzelést, (vagy még többet) illetve míg teljesen kifejlődik a kutya. Annál hamarabb semmiképp nem végeztetnék ilyen beavatkozást, az ő érdekében.
És tényleg nem az olcsóság számít, hanem a hozzáértés, tapasztalat, profizmus, megbízhatóság.
Igazából meg sem csináltatnám a műtétet. Viszont a kutyám nehezen bírna ki heteket csak pórázon, kutyás társaság nélkül "elszeparálva". Ezért döntök műtét mellett, majd a jövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!