Csak szerintem szomorú, hogy ennyi a gazdátlan kutya?
Hirdetni kell a kutyákat,hogy gazdára találjanak.
PEDIG sok ember nem érdemelne meg egy kutyát,mert ők csodálatos lények.
Ne haragudj,de elég buta kérdés.Ha csak szerinted lenne szomorú dolog,akkor nem léteznének menhelyek,sem önkéntesen.
Nyilván sok ember a szívén viseli,de amíg a sok gyökér folyamatosan gondoskodik az utánpótlásról,így nagyon nehéz helyzetben van a magyar állatvédelem.
Szomorú.
De amig abban a hitben élnek az emberek,hogy minden szukának egyszer ellenie kell addig nincs mit tenni.
Illetve a szaporítók gondoskodnak még több kutyáról.
Én eskü ha vmi nagy szervezetbe benne lennék az össze expreszes,apródos hírdetést kivizsgálnám ahol 5-6-7 hetesen chip és oltások nélkül olcsón kínálják a kutyákat egyből rájuk kéne szállni és több millióra megbüntetni őket ,amit a menhely kapna.Aztán a mocskos szaporító majd elgondolkozik csináljon e ilyet mégegyszer. Én még az ilyeneknek a kutyáit is elvenném!
A menhelyek jól járnának azzal a sok millióval amit össze lehetne szedni.Rengeteg a szaporítós kutya.
Mellesleg én egy reklámot csinálnék amit minden csatornán lekéne adni,hogy a szaporítok milyen körülmények között tartják a kutyákat és elrettentő,megrázó képeket bemutatni.
Így hátha a menhelyet és a tenyésztőket jobban értékelik.
Előbb a szaporítókat és "véletlen" almokat kéne megszüntetni.
A menhelyeket is kéne reklámozni,mert sokan abban a tudatban élnek,hogy csak öreg és beteg kutyák vannak ott.
Amikor ismerőseimnek mondom tele van kölyökkel,meg felnőtt kutyákkal meg is lepődtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!