A Hortobágyi Sinka, miért nincs a MEOE honlapján?
Pontosan. Ezért nem kell ész nélkül szajkózni ezt a tk. meg standard dolgot.
Nézzük meg, mi lett pl. a német juhászból.
Talán legyél kedves ne minősítsd az én szaporítómat, mert a lába nyomáig sem érsz fel!
Ismered talán?
Én megbízom benne, adok a szavára, te meg gondolkodás nélkül minősítgetsz itt embereket anélkül, hogy akár egy szót váltottál volna vele.
Egy mai nj. nyomokban sem tartalmazza azokat a tulajdonságokat, sem küllemben, sem ösztönadottságait nézve, mint amilyet valaha megálmodhattak.
Feltételezem, ilyesmi különutat bejáró tenyésztők több fajta esetében is vannak, amikor sajnos divatszéllel szemben kell haladniuk.
A következmény a standardba nem passzolók, nem tenyészszemlézettek, regiszteres papírosok, esetleg el nem ismert fajták, tk. nélküliek.
Rögös az út az elismerttetésig, már, ha egyáltalán céljuk, viszont ettől még tenyésztők lehetnek az én szememben.
Sokkal inkább, mint az alkotó, kreatív munkát nélkülöző módon divatirányzatot szaporítók.
Úgyhogy nem minden fehér, vagy fekete, és léteznek olyan dolgok, amikről nem tudtok, de mindig beindul a verkli, és mindenkit leszóltok, akinek nem az egyszerűen előállítható tk-es kutyája van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!