Szerintetek sem pitbull igaz?
Mindenképp vidd el orvoshoz,és ne a fajtától félj,hanem az emberektől.Mert minden kutya ártatlannak születik,és az emberek teszik azzá,amivé lesz.
Nekem 2 is van,mindkettő kezesbárány,más állatokkal,gyerekekkel is tökéletesen elvannak.
Csak azon múlik,hogy neveled.
Persze,ha ideggyenge,akkor lehetséges,hogy félős lesz,vagy agresszív,de ez nem csak pitekre/stafikra igaz,a labradortól kezdve az uszkárig...bármi lehet ideggyenge.
Szerintem biztosan keverék, túl nagy a füle ahhoz, hogy fajtatiszta pitbull legyen. Talán vizsla, vagy spáni lehet benne vagy csak én látom úgy? Az a kajla fület is magyarázná.
Tündérbogár, szerintem mindenképpen tartsd meg, minden a nevelés kérdése! :) Nem tudom írtad-e ha igen akkor bocsi, kislány vagy kisfiú? Mert ha nem tartod meg és kislány akkor átgondolnám hogy magamhoz vegyem-e. Bár én a helyedben nem adnám oda senkinek, egy ilyen kutya életre szóló társad lehet, ilyesmit semmi sem pótolhat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!