Mit csináljak, ha néha morog rám anyám cane corsoja?
Figyelt kérdés
Egy 55kg-os csupa izom kutyáról van szó. H kettesben vagyunk, nem mer semmi rosszat csinálni, mert tudja, hogy nem jár jól. Ilyenkor nincs is baj. De amikor anyám itthon van, bármit meg mer csinálni, mert anyám megvédi, nem szidja le semmiért. Olyankor nagyon pofátlan. Hogyan lehetne ilyenkor elérni, hogy ugyanúgy viselkedjen, mint amikor csak ketten vagyunk?2013. okt. 9. 14:18
1/3 intrepid válasza:
Ez tetszik, hogy - "kettesben vagyunk, nem mer semmi rosszat csinálni, mert tudja, hogy nem jár jól" Amikor anyukád otthon van, akkor törleszt. Azért kiváncsi lennék, anyukád mit csinálna akkor, ha nem csak morogna, hanem meg is harapna. Meg kellene értetni anyukáddal, hogy ne engedje a kutyát morogni sem, mielőtt megtörténik a baj.
2/3 anonim válasza:
Nem lehet a gyerek elé helyezni a kutyát,ezt kéne anyunak megérteni.A kutya nem törleszt,csak annyit enged meg magának,amit a gyereknél erősebb pozicióban levő anyu megenged neki.
3/3 anonim válasza:
ezt anyukáddal kell megbeszélni. nálunk a kutyám páromat szereti de ha kettesben vannak többet megenged magának. de ha én ott vagyok akkor is próbálkozik és hagyom hogy párom állítsa le. persze mikor látom hogy nem bír vele akkor jövök én a képbe és elég ha annyit mondok hogy legyél normális,ésszel játszál. egyből visszafogja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!