2 műtét között mennyi időnek kell eltelnie?
Figyelt kérdés
az egyik ivartalanítás lenne,a másik térdficam.
mind a 2 ugyanolyan fontos!
a lábát fájlalja,de lehet hogy vemhes...
a héten megyek vele dokihoz,de nem bírok addig várni :(
2013. okt. 8. 20:34
1/6 anonim válasza:
Nem lehet megbeszélni hogy egyszerre a ketőtt? Nekünk hasonló volt csak kan kutyával, egybe lett véve. Még mondta is a doki hogy legalább nem kell 2xaltatni, meg költséghatékony, és csak egyszer van lábadozás.
2/6 A kérdező kommentje:
komolyan lehetne?húúú az de szupi lenne!na majd meg is kérdem a dokit!
bár nem tudom hogy az mennyit számít,hogy szuka.
mert hát mégis nagyobb a seb...
2013. okt. 8. 20:54
3/6 anonim válasza:
Na ez tipikusan olyan téma, amit az állatorvossal kell megbeszélni.
4/6 anonim válasza:
Nekünk is egyszerre csináltak két műtétet, de az más jellegű volt. Ivartalanítás + 1 emlőt is eltávolítottak, mert volt benne egy borsónyi csomó.
5/6 A kérdező kommentje:
nagyon jó lenne,ha meg lehetne oldani.
persze nekem tuti nem lesz ekkora mázlim.
azért majd rákérdezek,ki tudja,lehet hogy tudnak nekem olyan alternatívát mondani,ami eszembe se jutott
2013. okt. 8. 22:37
6/6 anonim válasza:
1-es vagyok, mivel rejtett here mütét volt így a hason is volt vágás nállunk. Ez csak a dokin múllik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!