Hogyan lehetne a kutyám izmos?
Én a staffom úgy edzettem hogy autógumi ... hám és hozzá rögzíteni , és huzatni vele , sajnos nekem a végén traktor gumi kellet, mert a rendes autógumi csak pattogott utánna, télen sok sok szánkózás !
Ilyenek, de ez nagyon bevált nekem!
a súlyhúzást 1,5 éves kor alatt SEHOGY!
Egyébként Budapesten vagy egyesület ha érdekel érdeklődj náluk!
A belinkelt kép egy XXL pitbull. Semmi köze se a stafikhoz se a pitekhez. Amerikai bulldoggal kevert korcs. Ha ilyen kutyával állítanál be a kiállításra a bíró kiröhögne..
Ha valóban kiállításra szeretnéd akkor ne strapáld magad, a természetes izmoltság bőven elég. Ha csak azért írtad, hogy ne basztassunk és azért szeretnél izmos kutyát, hogy jól nézzen ki (ami nem bűn!) akkor is vegyél vissza kicsit, ha eleget van mozgatva a kutya normál ütemben fejlődik az izomzata, ahogy kell. Nem szabad túlstrapálni.
Tessék 1-2 jól izmolt, egészséges pitbull (stafinak is hasonlóan kell kinéznie):
Nem olyanok, amilyet te belinkeltél.
(20:44 iró voltam)
Ui: bocsi a helyesirási hibákért, kicsit siettem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!