Mi legyen a kiskutyákkal?
"Tehát ahelyett, hogy a segítségedet és a sok gazdijelöltet felajánlanád egy fajtamentő/állatmentő szervezetnek, menhelynek vagy gyepinek, inkább gyártod otthon a felesleges kicsiket. Értem már. Tök logikus..."
Mi az, hogy felajánlom a gazdikat? Talán a leendő gazdiknak én vagyok a gazdija? És ki mondta, hogy kutyákat gyártok?
"Várom akkor a kutyásodni vágyó gazdijelöltek név sorát !!! De 2-3 nap alatt :)" A titkárnőd vagyok? Nem rémlik fizetnél nekem bármilyen szolgáltatásért is. Hiába írsz rám, hogy adjak neveket, meg címeket. Kicsit el vagyunk tévedve? Ha tudsz "felesleges kutyákat gyártani", mint feljebb említette az igen okos kolléga, akkor meg is tudod oldani. Hiába írsz nekem privátot.
Kérdező, ne is foglalkozz vele, az ilyenek szája olyan mint a kacsa p.csa :) Keménykedik hogy jaj el tudja passzolni a kutyáit, de egy nevet se tudna mondani a csóri. Én szánom szegényt, nem lehet könnyű ilyen értelmi szinttel élni. Majd ha a nyakán marad egy alom megtanulja.
4. voltam
Kedves Kérdező!
Ne haragudj hogy, zavarkodok de szeretném meg kérdezni hogy, mi lett végűl a kiskutyákkal?
A válaszod előre is köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!