5 hónapos yorkimat hogy tudom bolhátlanítani?
Nálad lehet, hogy a csepp "szart sem ér". Viszont mások megelégedéssel használják.
Bolhátlanítás menete :
Fürdetés bolha irtó szerben
2 nap múlva spoton
A kutya fekhelyét, környezetét, az egész területet, ahol megfordul, Pl heverő, fotel, szőnyeg, stb, hetente végig fújni bolha elleni szerrel.
Nekem sok próbálkozás után a Bayer Foresto nyakörv vált be. Nem csináltam semmit a vackával (kerti kutya, reménytelen vállalkozás lenne mindent bebolhaporozni, ahol valaha letette a seggit), ráraktam a nyakörvet, és két-három hét múlva már egy darab bolha sem volt benne.
Sajnos eszeveszettül drága, és még egy évig sem tart a hatása. Létezik azonos hatóanyaggal egy kicsit olcsóbb, díszdoboz nélküli változat, azt Kiltix a néven árulják, még nem próbáltam, de legközelebb olyat fogok venni, mert a cimke szerint ugyanaz a méreg van benne, bár meglehet, hogy nem ugyanannyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!