7 hetes beagle kiskutyám megijed és abbahagyja ha kakilás közben felemelem és az újságpapírra rakom, hogy ott végezze dolgát. Mit csinálok rosszul? )
Maradj ott vele amíg nem kakil a papírra, közben mondogasd hogy kaki, kaka, hogy megtanulja miről is van szó. Mivel pont aközben kapod fel hogy odapiszkít megijed, de nyilván KELL neki, tehát az inger előbb-utóbb visszatér egyszer ki kell nyomnia magából amit elkezdett. Ha siker, akkor nagy dicséret, nasi.
Amúgy 7 hetesen mit keres nálad?
A tenyésztőnek sürgős volt,így 6 hetesen már nálunk volt.
Tudom,hogy nyilván nem egy hét alatt fog rászokni,hogy hova végezze a dolgát amíg nem mehetek ki vele. Csak aggaszt,hogy fél tőlem.
Nem tenyésztő, a szaporító akart minél hamarabb szabadulni a kölyköktől.
A kiskutya evés közben nem fog pisilni. Nem tudom hol olvastál ilyen hülyeséget. Evés után iszik, játszik, alszik és mikor felébred, akkor fog üríteni.
A domestos lúgos, olyan szaga van mint a pisinek, nem zavarja. Valami virágillatú felmosót keress. Bár az sem fogja zavarni, mert pisilnie kell valahova.
Mert eddig nem hoztál el szaporítótól szocializálatlan, éretlen kölyköt. Attól, mert ő közölte magáról, hogy tenyésztő, még egy mocskos szaporító marad, aki annyit nem akar áldozni a kölykökre, hogy beoltassa.
Így most a kiskutyádnál csak az a korszak marad ki, hogy megtanuljon az anyjától meg a testvérétől "kutyául" viselkedni. Ez jó sok problémához fog vezetni.
Jaj és ne beszéljünk már 'korszak kimaradásról' vagy neked másfél hét már egy korszak? másfél héttel hoztuk el a normálistól,úgy hogy már az első oltást ott megkapta. Nem kell kioktatni,mert itt most ezt nem fog bejönni,hogy unalmas óráitokban oltogassatok nagyon okosan:)
Rossz lóra tettetek,ha most megakarjátok nekem magyarázni a lehetetlent:)
LÁTTAM A TÖRZSKÖNYVET A VERSENYEKEN ELÉRT DÍJAKAT,láttam a két szülőt játszottam velük rendszeren látogattam a kicsit is.
úgyhogy értelmes válaszokat vártam volna,de úgylátszik itt tényleg csak ilyen debil emberek játszák az Istent :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!