Egy mudinak mekkora ketrecet/boxot vegyek?
Utolsó most miért kell kukacoskodni? Komolyabb kutyás körökben szinte mindenki használ ketrecet és senki sem tartja furcsának. A kutyának az egy biztonsásog hely, ahol tud pihenni, és nem kell félteni, hogy valami történik vele, amíg a gazda nem tud figyelni, ha valaki dolga van és el kell mennie, hogy ne zavarja a többi kutyát az izgágasággal amíg dolgozik, hogy biztonságosan utazzon a kocsiban amíg odaérnek, melegben árnyékos, vagy hogy ne pörögje túl magárt amíg várakozik a sorára és még lehetne sorolni.
Kérdező, amúgy ha megmondod a boltban hogy mekkora lesz a kutyád, simán el tudják dönteni mekkora ketrec kell neki, de az a legegyszerűbb ha magaddal viszed. Én is magammal vittem a mudimat, és levették a neki a polcról a boxot és beküldtem, hogy lássam milyen élőben.
Nekem azt tanácsolták,amikor boxot vettem, hogy akkora méretű legyen, hogy a kutya fel tudjon benne állni és meg tudjon fordulni. Szerintem az a legbiztosabb, ha olyan helyen veszed, ahol hozzá tudod mérni a kutyát.
Esetleg a kutyasuliba kérd meg a gazdikat, vagy oktatókat, hogy kipróbálhass néhány boxot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!