Mennyi egyedül töltött idő nem embertelen a kuytának?
Szerintem ez sok idő egy kutyának egyedül!
Reggel oké,hogy leviszitek,de hogy este 6-ig nem bírja ki az is biztos,főleg ha kisebb termetű fajtát szeretnétek.De még a szobatisztaság haggyán.Napi 12 óra egyedül nagyon sok a kutyának.Könnyen rombolhat is.
Egy kutyával rengeteget kell foglalkozni még ha nem is kölyök lesz.Hazaértek fáradtan a munkából a minimum egy 2 órás intenzív mozgás a kutyának.
Szerintem ilyen időbeosztással egy 6 éves gyerek mellett,nem túl okos egy kutyát tartani.
Szerintem várjatok egy kicsit vele.A gyerek még nagyon kicsi,nem fogja tudni még ellátni jó pár évig.
Nekem van kutyám(Beagle),társasházban lakok.Én reggel fél 8 fele megyek el itthonról,és 2-3 körül érek haza.Anya vagy apa biztos,hogy itthon van,szóval egyedül nincs a kutya,de ha egyedül lenne nem bírná ki,és gyanítom,hogy nálatok egyedül lenne.Mondjuk nekem elég pörgős fajta a kutyám,sokat foglalkozok vele(jártunk agilityzni,kutyasuliba,itthon trükköket tanulunk,turázunk,nagyokat sétálunk),de szerintem mindegyik kutyafajtának kell a törődés.Rengeteg idő az,amit egyedül kéne töltenie.Szerintem nektek is szenvedés lesz,mert tényleg keres majd magának elfoglaltságot a kutya és jobb esetben "csak" a cipőket/szőnyeget szedi szét,rosszabb esetben a kanapét/bútort.ÉS szerintem nem akarjátok ezt.Nagyon kedvesek vagytok,hogy már ilyen korán szeretnétek a gyereket bevonni a "kutyás életbe",de szerintem várjatok még pár évet ezzel,addigra remek gazdi lesz a kisfiatokból!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!