Milyen volt a ti kutyátok 6 hónapos korában?
Játékos, jószándékú, ártatlan, figyelmes, kíváncsi. minden játékban benne akart lenni, mindenkinél bepróbálkozott egy kis plussz játékra.
Sokszor csak ő tartja bennem a lelket egy fárasztó nap után, közben.
Most 6 hónapos. Keverék, nagyrészt labrador.
rafinalt,okos,butacska,vidam,ejjel nappal ehes,jatekos,nyalos,gyonyoru,puszilgato es meg sok mas.
az en kutyam egy palotapicsi,igaz h sosem tetszett ez a fajta,de o elnyerte a szeretetem.
keves hozza hasonlo kutyat ismerek.allitolag nehezen tanithato,de az en kutyam mindent tud.ha elfelejtunk vacsorat adni bemegy a konyhaba es ugat a hutore.ha puszit mondunk elkezd puszilgatni,tud tancolni,egyik pacsi masik pacsi,ul fekszik,hatra fekudni ha azt mondjuk hol a pocid,mas kutyakkal remekul kijon,lehet az barmekkora.szoval nagyon okos,es egy kulonleges termeszet az mar biztos,elotte amstaffom volt.
Minden figyelmet magának akart. Olyan volt mint egy rossz kis ördög. Mindent rágott, ugrált, harapdált, hisztizett. Ha aludt akkor viszont angyal volt :D
sok türelem és következetesség kellett hozzá és most már nagyon sokat komolyodott. Persze még most is őrült egy kis dög :D De imádnivaló. És ha jól le van mozgatva és kicsit is foglalkozunk vele akkor már hamar lenyugszik.
Persze másnap megint tele van energiával de ki kellett tapasztalni hogyan működi a kutya.
Fajta: Husky
Hat hónaposan az én kutyámba belebújt az ördög. Mindennek és minden idegennek neki akart menni, azt hitte Ő a világon a legerősebb. Pedig mikkr pici volt imádt ha körül veszik az emberek meg a gyerekek a suli elött.
Miután kinőtte a serdülő kort, és meg komolyodott, ( meg a nevelés ) tisztába lett azzal hogy mit várok el tőle. Most bárki megsimogatja, bújik mint egy cica, viszont kerültem életveszélybe, na akkor támadott mint egy tigris. ( Dogo Canario )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!