Meg merjem simogatni?
Mamámnál van egy 13-14 év körüli puli. Minden héten járok oda, de valahogy mindig óvakodtam tőle. Egyszer megsimogattam kicsit a fejét, azt hagyta is, de amikor elvettem a kezem akkor utánakapott. Húgom egyszer elszaladt mellette, akkor ráugrott a hátára és megkarmolta (kicsi volt még a húgom, 4-5 éves)
Ma odamentem hozzá, leguggoltam mellé (láncon van ilyenkor, amikor ott vagyunk). Felállt, odajött, nézett, de egy hangja se volt, nem is morgott. Egy léccel mertem csak megsimogatni, azt is hagyta.
Szerintetek hozzá merjek nyúlni legközelebb, vagy jobb félni?
"Egy léccel mertem csak megsimogatni"
Hát ez aranyos :)
Hagyd, hogy ő közelítsen, bár én tartanék egy olyan kutyától, aki utána kap a kéznek simogatás után.
Huh, szerintem szagolta volna a kezemet, de nem mertem odanyújtani, csak a közelébe..
Jövő héten akkor majd megpróbálom amit mondtatok, köszönöm!
A guggolást meggondolnám. Idős, láncra kötött kutya előtt lemenni az ő szintjére kétséges kimenetelű dolog.
Maradj csak egyenesen és vigyél magaddal némi jutalomfalatot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!