Nem kell könyékig belemásznod. A nyelve hátuljára beejted, a száját befogod, a fejét megemeled és finoman lefelé simogatod párszor a nyakát a nyelőcsőnél.
Miért nem teszed be akár egy kockasajtba amúgy?
2013. okt. 5. 20:06
2/17 anonim válasza:
Én mindig beleteszem neki egy kocka párizsiba vagy virslibe,esetleg darabka húsba és úgy benyeli,hogy észre sem veszi:)
2013. okt. 5. 20:08
3/17 anonim válasza:
Mi is mindig valamilyen ételbe rejtettük a gyógyszert.
2013. okt. 5. 20:10
4/17 anonim válasza:
szia!
Nem kell lenyomni a torkán :)). A nyelve hátuljára kell tenni, és összezárni a száját. Ennyi. Semmi nyomkodás. én mindig így adom be neki a féreghajtót, mert így a legegyszerűbb, és a leggyorsabb.
Azt sose hagyom , hogy azzal a hosszú fémmel adja be a doki neki, az elég durva.
2013. okt. 5. 20:11
5/17 anonim válasza:
Az én kutyám mindenből kiválogatja, azért adom be így, de nem durva beadás szerintem, szinte észre sem veszi, hogy mit nyel le :).
2013. okt. 5. 20:12
6/17 anonim válasza:
mi kajába rejtjük el eddig mindig bevált (4 kutyán is)
2013. okt. 5. 20:13
7/17 anonim válasza:
2x,3x repül a juti, aztán a tabi és utána megint juti :))
Ideje nincs felfogni, mi landolt a gyomrában.
2013. okt. 5. 20:27
8/17 A kérdező kommentje:
Ja, én is mindig kajába rakom, úgy mindig megeszi, ezt csak úgy kérdeztem :)
De akkor is, nem nyelheti félre véletlenül??
2013. okt. 5. 21:54
9/17 anonim válasza:
Sose jutott eszembe h megfulladhat. Egyszer lattam hogy a parom hogy csinalja es utana mar en is adtam be vitamint. Sot a masik kutyanknal csak én tudom normalisan beadni,paromnal mindig kikopi.
2013. okt. 5. 22:48
10/17 Akiteki válasza:
Nem az orrába dugom, hanem a torkába. Nem fullad meg. Lenyomom, amennyire tudom, összefogom a száját, hogy ne lavírozza ki. Mikor megnyalja az orrát, akkor már lenyelte.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!