Van egy 9 hónapos csivavám. Nagyon okos és szófogadó általában. Viszont amikor megyek felé, és beszélek hozzá, mindig lesunyítja fejét, és hanyatt vágódik, elkezdi csóválni a farkát és nyaldosni a száját. Miért csinálja ezt?
Nekem úgy tűnik, hogy tart tőled. Nem vagy ilyenkor túl fenyegető? Egy kiskutya talán másképp veszi le a dolgokat a méretéből adódóan.
Próbálj kedves hangon beszélni vele és ne hajolj fölé, guggolj le mellé.
Neem, sosem beszélek vele fenyegetően, amikor ezt csinálja olyankor szinte gügyögök mintha kisbaba lenne.
Most lehet sokan hülyének néznek, de nem érdekel.
PL olyanokat mondok, hogy "na ki a szép kiskutyaa? ki az okooos" .. olyankor hajolok le hozzá és simogatom meg.
Nem hat szerintem fenyegetően a hangsúlyom :D
A kölyök kutyák sokszor hanyat vágják magukat.Tudják,hogy gyengébbek,így megalázkodnak.Teljesen normális amit csinál :)
A mi Havanese-ünk kb 10 hónapos koráig minden kutyának hanyat dobta magát.Néha kellemetlen volt :D
Most megkérdeztem édesanyámat is, ő azt mondta, hogy "kéjeleg" olyankor, és tudja, hogy most szeretgetés következik és várja már, azért csinálja.
Szerintetek ez valószínű? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!