Hány évig él egy Tacskó? Melyik kutya fajta él a legtovább?
Figyelt kérdés
Előre is kösz!
(Csak úgy érdekel)
2013. okt. 5. 14:50
1/8 anonim válasza:
A skótjuhász kutyák elélnek 16-18 évig. Nekem egy keverék kutyám volt, senki nem mondta rá, hogy 13 éves lenne, mert olyan egészséges és pörgönc volt...sajnos megmérgezték, biztos sokáig élt volna még.
2/8 anonim válasza:
szerintem így fajtára bontva nem lehet megmondani. A kistestűek általában tovább élnek de nem törvényszerű. Nekem sheltiem volt aki 20 évig élt
3/8 anonim válasza:
Egy tacskó akár 20 évig is elélhet...
Egyébként nekem is drótszőrű (szálkásszőrű) (törpe) tacskóm lessz nemsokára...:))
4/8 anonim válasza:
A mi tacskónk 15 évesen halt meg.
6/8 anonim válasza:
A nagyszüleimnél van egy tacsi, 15 éves lesz.
Sajnos eléggé szétterjedt daganatos, nem foglalkoztak vele időben, így már minden nap ajándék vele.
7/8 anonim válasza:
Unokatesómék szomszédjában volt egy 18 éves boxer.
Mondjuk 15 éves kora körül már nagyon sok baja volt,sok gyógyszert szedett,nem is tudom hogy élhetett plusz 3 évet.
Szerintem egy kutya életkorát sok minden befolyásolja.
De általában a kistestűekre jellemző hogy tovább élnek.
tacskók,uszkárok,foxik,bichonok ők mind hosszú életű fajták.Persze betegségek mindig adóthatnak.
8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2013. okt. 5. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!