Szerintetek jó, ha ezeket főzöm a kutyámnak?
Van egy 4kg.-os bolognese kutyám (10 hónapos) és sokszor hány.A doki azt mondta azért mert a sok a sava,a tenyésztőnk szerint pedig lehet a táptól is,1héten 2-3szor főzzek neki.Ha ezeket rakom bele az úgy jó?
-rizs
-1db.csirke farhát/vagy csirkemell
-negyed db.sárgarépa felkockázva
Ezek mind megfőzve.(a nyers etetéssel nem tudok kibékülni,hiába mondják sokan,hogy jó)
-néha egy kis kanál tejföl
-lazac olaj
Szerintetek ebben meg van minden tápanyag amire szülsége lehet?Van valami más ötletetek esetleg?:)
Köszi az eddigi válaszokat!:)
Rendben,akkor a tejfölt lecserélem.:) Csöves csontot sose adok neki,tudom milyen kárt tehet.
Amúgy Acana tápot adok neki,kipróbáltuk az Orijent és a Brit Care-t is,de egyik se jött be annyira (sok végtermék) Eléggé aggaszt,hogy 2 hetene 1-2 alkalommal arra kell kelnem,hogy szegényke öklendezik és hány.:(
Én 2 bichon etetek nyersen,nálunk nagyon sokat legeltek és hánytak is.A nyers etetés óta nincs gond :)
A csöves csonttal vigyázz.
Nem tudom mennyire eszi meg a nyers zöldséget,de pl az uborka lugosító hatású,rengeteget segíthet az is.Eleinte egy pici májkrémmel össze keverve és turmixolva.Csak ha nem enné meg :D.Én is így csináltam az elején a nyers zöldségeket/gyümölcsöket összeturmixoltam és bele egy pici májkrém az illat kedvéért.Mostmár bármit megesznek ízesítés nélkül :D
Szerintem próbáld ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!