Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek jó, ha ezeket...

Szerintetek jó, ha ezeket főzöm a kutyámnak?

Figyelt kérdés

Van egy 4kg.-os bolognese kutyám (10 hónapos) és sokszor hány.A doki azt mondta azért mert a sok a sava,a tenyésztőnk szerint pedig lehet a táptól is,1héten 2-3szor főzzek neki.Ha ezeket rakom bele az úgy jó?

-rizs

-1db.csirke farhát/vagy csirkemell

-negyed db.sárgarépa felkockázva

Ezek mind megfőzve.(a nyers etetéssel nem tudok kibékülni,hiába mondják sokan,hogy jó)

-néha egy kis kanál tejföl

-lazac olaj

Szerintetek ebben meg van minden tápanyag amire szülsége lehet?Van valami más ötletetek esetleg?:)

2013. okt. 5. 09:27
 1/5 anonim válasza:
Szerintem semmi gond nincs ezzel én is szinte majdnem ugyan így főzők a kutyáimnak és soha nem hánynak.
2013. okt. 5. 09:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Én nyerspárti vagyok ugyan, de szerintem nincs gond ezzel. Tejfölt szerintem cseréld ki joghurtra vagy még inkább kefírre, rizst pedig ne vidd túlzásba, ne hízzon el, bár sav ellen biztosan jót fog tenni. (Illetve ha más csirkerészt is adnál főzve, a csöves csontot mindenképp szedd ki.)
2013. okt. 5. 09:51
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!:)

Rendben,akkor a tejfölt lecserélem.:) Csöves csontot sose adok neki,tudom milyen kárt tehet.

Amúgy Acana tápot adok neki,kipróbáltuk az Orijent és a Brit Care-t is,de egyik se jött be annyira (sok végtermék) Eléggé aggaszt,hogy 2 hetene 1-2 alkalommal arra kell kelnem,hogy szegényke öklendezik és hány.:(

2013. okt. 5. 11:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Én 2 bichon etetek nyersen,nálunk nagyon sokat legeltek és hánytak is.A nyers etetés óta nincs gond :)

A csöves csonttal vigyázz.

Nem tudom mennyire eszi meg a nyers zöldséget,de pl az uborka lugosító hatású,rengeteget segíthet az is.Eleinte egy pici májkrémmel össze keverve és turmixolva.Csak ha nem enné meg :D.Én is így csináltam az elején a nyers zöldségeket/gyümölcsöket összeturmixoltam és bele egy pici májkrém az illat kedvéért.Mostmár bármit megesznek ízesítés nélkül :D

Szerintem próbáld ki :)

2013. okt. 5. 13:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben,köszi!:)
2013. okt. 5. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!