Szerintetek táppal etessem vagy hússal meg némi zöldseggel?
Figyelt kérdés
Mert a hústól betegségeket kaphat el,a tápban pedig egy csomó izfokozó szarság van és én azt szeretném hogy a kutyám minél tovább éljen...Melyik?
Esetleg tudnátok nagyonjó tápokat ajánlani?Az ár nem számít!!
Hússal hogy tudnám etetni?
2013. okt. 4. 20:02
1/6 anonim válasza:
Ugyan, milyen betegségeket kapna el a hústól?
Olvass utána: BARF etetés.
2/6 anonim válasza:
Hát ha hússal szeretnéd etetni és az ár nem számít.....akkor Orijen,Acana,Taste Of the wild,Belcando(a gabona mentese) az előzöek meg mind gabona MENTESEK csak hús és zöldség van bennük.
3/6 anonim válasza:
Én inkább hús, tojás, zöldség (pluszban mehet rizs, zabpehely) párti vagyok, ha időben és anyagilag megengedheted magadnak.
Vannak persze minőségi tápok, de 100%-ra nem lehet tudni mi van bennük vagy mennyire friss alapanyagokból állították össze.
4/6 anonim válasza:
Én is hússal, zöldségekkel, meg rizzsel etetek többnyire, néha tápot is kapnak.:) Én kicsit megfőzöm nekik a húst is, persze nem agyon, csak vmennyire. Szerintem nekünk bevált, szépek tőle meg egészségesek és persze imádják is.:D
5/6 anonim válasza:
Nállunk csak nyers hús a kaja, nem hogy nem betegek de az a kutyusom aki beteges volt hónapok óta semmi baja. Nem kap el semmit a nyers hústól, hacsak nem beteg vagy fertőzött döggel (bocs) eteted a kutyát. Van néhány alap dolog pl fagyaszd a husit egy hétig aztán ad neki, a fagyasztás is hőkezelés. A féreghajtás meg alap 3 havonta.
6/6 anonim válasza:
Minek a kutyának rizs? Az is gabona, felesleges és csak hosszútávon megbetegít. Értsük már meg, hogy húsevők. Soha nem éltek gabonán, de még a zsákmányállataik sem, így a béltartalomból sem juthattak hozzá az evolúciós útjukon. A zabpehely dettó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!