Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért vesz nehezen levegőt a...

Miért vesz nehezen levegőt a kutyám?

Figyelt kérdés

Sziasztok.van egy 6 honapos pekingi palotapincsim.es szuksegem lenne nehany valaszra.

sokszor hallani mintha nehezen venne levegot,mintha rofogne es nem tudom mennyire normalis e ez.

keveset eszik,jobbanmondva a sajat kajajabol.pl 400 gramm tapot kellen ennie.napi ketszer etetem 200-200gr-ot de o ha megeszik 100grammot akkor sokat mondok.a mi kajanba viszont kepes lenne belefulladni.probaltam/probalok nem adni neki,rakenyszeritve h a sajatjat egye csak,de inkabb koplal.napokig kepes csak par szem bogyot bekapni.es vekonyka szegenyem.mit tegyek?normalis ez?

2013. okt. 4. 09:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A rövidebb orr miatt nehezebb a légzése,de lehet Légcső szűkülete,szívbetegsége is.Ami nem ritka,ha nem kennelből,eü.szürt szülőktől vetted.
2013. okt. 4. 11:40
 12/13 anonim ***** válasza:

sofiabk, te a kérdező vagy? :D

Egyébként ebben a korban az enyém is válogatott, szépen le kell szoktatni róla.

Napi 400 gramm az én 50 kg-os kutyámnak kell.

A hörgéssel kapcsolatban, pedig az lesz a legjobb a orvoshoz viszed.

2013. okt. 4. 12:01
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem eszi meg a tápot, akkor nem az a megoldás, hogy adunk neki mást. Ezzel a saját életedet nehezíted meg, plusz a kutyának is ártasz vele, mert ha mondjuk beteg lesz és azért nem nyúl az ételhez az sem fog feltűnni, márpedig a legtöbb betegség első előjele az étvágytalanság. Reggel odaadod a tápot, kap 5-10 percet, ha nem eszi meg elveszed, és elé rakod este szintén 5-10 percre. Így tovább amíg nem eszik. Éhen nem fog halni, ettől ne aggódj. Valaki írta, hogy olyan mint az ember. Nem igaz, az ember az ember, a kutya az kutya, és mindenkinek úgy a legjobb, hogyha ezt tudomásul vesszük. Nem a kutya dönti el, hogy mi ízlik neki és mi nem, mert a kutyád egészsége fontosabb kell, hogy legyen. Egy gyerek is szívesebben eszik reggelire csoki tortát, de ettől még nem tömnéd azzal, ugye?
2013. okt. 4. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!