Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám az ágyamba pisilt....

A kutyám az ágyamba pisilt. Miért?

Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 16:54
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
53%

"Sikeres ember nem lehetsz"

Aki nem alszik egy ágyban egy pisis kutyával,az miért is nem sikeres?

2009. nov. 8. 17:57
 22/27 anonim ***** válasza:
56%
Nyilvánvalóan aberrált dolog bármilyen állattal 1ütt aludni,bárhogyan is próbálják 1esek félremagyarázni...
2009. nov. 8. 18:01
 23/27 anonim ***** válasza:
53%
Attól mert a kutya ágyban alszik, nem pisil be feltétlenül, és nem a kutyatartására vonatkozóan írta, hogy sikeres ember nem lehet, hanem a megnyilvánulás tartalmára. Sokáig én is azt tartottam, hogy a kutya helye a helyén van. De az a szeretet és kedvesség ami belőle árad hihetetlenül megváltoztat. Amúgy nem kell elítélni senkit, senki nem kér titeket hogy aludjatok kutyával, persze az normális, ha valaki büdös zoknikkal, pizzás dobozzal, sörös dobozzal alszik... Nem mondom, hogy ti ezt teszitek, biztos nem, de valószínű jobban elfogadott. Amúgy miért kell egymást bántani de komolyan, mindenki úgy él, normális kereketek között ahogy akar, az ágyában meg főleg.
2009. nov. 8. 18:35
 24/27 anonim ***** válasza:
25%
Ennyi erővel aberrált dolog dohányozni, inni, anális szexet élni, pukizni, Mónikát nézni, mocskos vicceket mondani, vagy gyk.hu-n bénázni... érted ez a te véleményed, attól még nem aberrált, maximum nem érthetsz vele egyet.
2009. nov. 8. 18:38
 25/27 anonim ***** válasza:

Olvasd el Jan Fennelt. A kutyának nem az ágyban a helye, annál az egyszerű oknál fogva, hogy falkaállat ahol pedig rangsorban van és nem egyenlőség, tehát az a hely nem őt illeti hanem téged, akinek falkavezének kéne lenni. És nem az a gonoszság, ha te vagy a főnök és neveled, hanem az ha hagyod azt csinálni amit akar: mert az neki stressz, mert nem érti mi van. A falkavezérség nagy felelősség. És nézz utána, hátha valami betegsége miatt pisilt oda.

Aki pedig a párjával alszik attól kérdezném (nem megbántani akarom): a te kutyád nem szokta nyalogatni a fenekét? Az én kutyám igen, pedig még versenyekre is járok vele és jobban szeretem mint minden más embert. És egy intim kérdés: ha szeretkeztek akkor hol a kutya? Vagy ti vonultok el addig?

Minden kutyát kutyaként kell kezelni, akkor is szobacirkáló.

2009. nov. 8. 19:33
 26/27 anonim ***** válasza:

"dohányozni, inni, anális szexet élni, pukizni"

-Ezek közül melyik volt meg? :-)

Nyilván a Bosh-nál dolgozó egyetemisták nem alacsonyodnak le idáig...

2009. nov. 8. 20:28
 27/27 anonim ***** válasza:

Jesszus, már megint hova lyukadt ki a kérdés.

Egyébiránt nevelésre érdemes a kutya, amelyik ezt műveli. Tudatni kell vele, hogy te vagy a falkavezér! Nekem a macska csinálta ugyanezt, de belenyomtam a fejét, azóta nem csinálja.

2010. jan. 21. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!