A kutyám az ágyamba pisilt. Miért?
"Sikeres ember nem lehetsz"
Aki nem alszik egy ágyban egy pisis kutyával,az miért is nem sikeres?
Olvasd el Jan Fennelt. A kutyának nem az ágyban a helye, annál az egyszerű oknál fogva, hogy falkaállat ahol pedig rangsorban van és nem egyenlőség, tehát az a hely nem őt illeti hanem téged, akinek falkavezének kéne lenni. És nem az a gonoszság, ha te vagy a főnök és neveled, hanem az ha hagyod azt csinálni amit akar: mert az neki stressz, mert nem érti mi van. A falkavezérség nagy felelősség. És nézz utána, hátha valami betegsége miatt pisilt oda.
Aki pedig a párjával alszik attól kérdezném (nem megbántani akarom): a te kutyád nem szokta nyalogatni a fenekét? Az én kutyám igen, pedig még versenyekre is járok vele és jobban szeretem mint minden más embert. És egy intim kérdés: ha szeretkeztek akkor hol a kutya? Vagy ti vonultok el addig?
Minden kutyát kutyaként kell kezelni, akkor is szobacirkáló.
"dohányozni, inni, anális szexet élni, pukizni"
-Ezek közül melyik volt meg? :-)
Nyilván a Bosh-nál dolgozó egyetemisták nem alacsonyodnak le idáig...
Jesszus, már megint hova lyukadt ki a kérdés.
Egyébiránt nevelésre érdemes a kutya, amelyik ezt műveli. Tudatni kell vele, hogy te vagy a falkavezér! Nekem a macska csinálta ugyanezt, de belenyomtam a fejét, azóta nem csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!