Mit tefgyek? Sok energia.
Figyelt kérdés
Van egy keverék kutyám, most egy éves. 3 hete van itt. Na a gond az, hogy tele van energiáal. Illetve nem ez a gond, hanem az, ha nem vele foglalkozok, hanem a másik kutyámmal, akkor rögtön jön oda, és nem tudom a másik kutyának még a labdát sem eldobni. Minde nap 1km-t futunk, akkor kifárad valamennyire. Itthon nem igazán tudom hova elzárni, amíg a másik kutyával törődök. Amúgy nagyon okos kutya, a kutyasuli is tervben van. Ez az egyetlen gondom vele, hogy miatta mellőznöm kell a másik kutyámat, mert nem tudok vele törődni.2013. okt. 2. 14:28
1/2 anonim válasza:
3 hete van nálad. Még a hangodat sem ismeri igazán.
Tanítsd meg neki, hogy maradjon nyugton, amíg a másik kutyáddal foglalkozol. Addig pedig egy-egy kutyával menjél el sétálni és valami nyugis helyen foglalkozni vele.
2/2 anonim válasza:
Agyilag is próbáld lefárasztani.Mondjuk már az is kemény munka nekik ha egy helyben kell ülnie/feküdnie amíg a másik kutyával foglalkozol pl. Ha ez nem megy akkor vidd ki sétálni a másik kutyát és a séta alatt foglalkozol vele,nem pedig otthon.
De amúgy 3 hét alatt szerintem nincs még akkora kötődés.A kutyasuli jó dolog,de azért a kutyáknak idő kell míg kötődnek az új gazdihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!