Kutyám kint van tartva kölyök kora óta. Télen bent?
Sziasztok!
Tacsi keverék kutyám most hét hónapos,és mindig kint van tartva. Elég kerge kutya,rohangászik ,mint az őrült,ugrál stb... Próbálom nevelni,dehát.. Na mindegy. Télen mibe tdnám bhozni a nagy hidegekbe? Nem szobatiszta. Jó lenne ha lenne valami ötletetek amiben kényelmesen el van bent,de nem nagyon tud kijönni,mivel akkor háborús helyszín lenne a házból. Mondjuk csak éjszakára ha bevinném ,vagy délutántól akor hogy tudnám ezt megoldani?
ne próbáld nevelni hanem neveld..
Box jó lenne de gondolom nem igen van beleszoktatva úgyhogy elősző azt kéne.. és boxba beviheted estére.. bár nem ez a legjobb megoldás.
Télen tök jól elvan kint, ha van egy jól szigetelt, méretre hozzá illő ólja, kutyaajtóval/hőszigetelő függönnyel.
Ismerősöm tacsija is kint volt tartva, semmi baja sem volt.
Sippara: Mi? 1-2 órám? Annál többet szoktam vele foglalkozni naponta,és még akkor is amikor csak 1 sétára megyünk, Hiszen attól ,hogy egy séta,még lehet hosszú. Eleve az már egy óra/másfél óra. Akkor DU. játsszok vele 1 órát,este eg tanítgatom. Jó,nem mindig ebben a sorrendben csinálom,csak most leírtam így. Plussz még van mikor kimegyek hozzá,csak úgy, simogatni meg vele lenni.
Utolsónak: Hát nem tudom,de én azt hittem ,hgy minden kutyát szobatisztaságra kell tanítani. Mondjuk igazából én is olvastam ,hogy a kint tartottak eleve kint vgzik el a dolgukat,mert ahhoz szoktak hozzá. Amúgy kan kutya. Nem fog a lakásban jelölgetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!