Nagyon vissza esett a falkavezérségem. Vissza kaphatom még?
Figyelt kérdés
van egy 2 éves német juhászom akit nagyon tudtam kezelni , fegyelmezett volt mindig és szót fogadott , de most majdhogynem kezelhetetlen nem fogad szót vagy fél éve pedig az előtt bármiről vissza tudtam hivni ha rá is mozdult valamire. az én hibámból történt, elhanyagoltam , tiszta stresszes voltam/vagyok , most a kutyám elkezdte utálni az embereket pedig azelőtt tök barátságos volt velük. sztem félelmi agresszió , pedig nem volt negativ élménye egy emberrel sem hacsak nem az hogy én elhanyagoltam .na és nem engedelmeskedik csak ha olyan a kedve. mit tegyek ? azt amit az elején legyek határozott legyek nyugodt ember, az segít?2013. okt. 1. 21:43
1/4 anonim válasza:
Ez tetszik: " visszaesett a falkavezérségem".
Ha tudtad "kezelni" a kutyádat fél évvel ezelőtt, akkor tedd azt most is.
2/4 anonim válasza:
A kutya úgy érzi, hogy neki kell a falkavezérnek lennie, mivel te nem viselkedsz annak megfelelően. Ez egy teher számára, erősödik a domináns viselkedése, bizalmatlanabbá válik az emberekkel. Olvass utána a témának(pl. Jan Fennel Kutyapszichológia) és viselkedj annak megfelelően, hamar rendeződni fog a viszonyotok.
3/4 anonim válasza:
Vagy csak két évesen bekeményedett és nagyon rosszkor voltál gyenge.. amúgy persze simán helyre lehet hozni. Sok kis lépésben legyél következetes mint előtte és kb kész is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!