Meglehet tanítani a kutyáknak a parancs szavakat idegen nyelven?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, hogy:
gyere ide,
marad,
ül,
fekszi,
lábhoz meg stb.
Például mikor jönnek azok az öreg nénik és elkezdenek neki gügyögni, hogy "gyere ide" meg ilyenek ilyen parkban,
így ha elvileg más vezény szót használnék hasonló dolgokra nála akkor nem menne oda idegenhez.
Remélem nem kérdezek hülyeséget de engem rohadtul idegesít, mikor kérdezés nélkül oda hívják magukhoz és gügyögnek neki meg ilyenek.
Igen múlik rajtam is és a tanulási szinjétől de ezt a jelenlei kutyámnál "elb@asztam." De lesz mellé egy társa, és őt lehet így kezdeném el rögtön tanítani. Lehetséges az ilyesmi?
2013. szept. 30. 21:23
11/13 anonim válasza:
Tehát a vezényszó mind1, úgysem kutyául beszélsz mert ahhoz te kevés vagy :) Innentől kezdve pedig a magyar is kínai.
12/13 anonim válasza:
Taníthatod a kutyát bármilyen nyelvű parancsokra, vagy taníthatod arra, hogy csak a te parancsaidnak engedelmeskedjen...
13/13 anonim válasza:
Igen, persze. A kutyák nem értik a nyelveket, szóval olyan nyelven tanítod, amilyenen akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!