Ma hoztunk egy amstaff kiskutyát és elég sokat pukizik és fosik valamint alvás közben nagyon gyorsan veszi a levegőt (szuszog). Ezek normális dolgok vagy állatorvos inkább?
nagyon aranyos, de biztos h nem fajtatiszta, a feje túl hosszúkás és vékony. nem akarlak elkeseríteni, de 1 keveréket menhelyről is hozhattál volna. már szép nem tkv-es sztafikat 30-40ezerért is lehet kapni. de nem érdemes... később kitudja milyen betegségek üthetnek ki rajta, vagy bármilyen gyengeség a szerveinél... tudod ez most csak 1 mondatnak tűnik, de később eszedbe fog jutni ha vmi baja lesz. nagyon remélem hogy nem!!! tkv-esen már 50-60 ezerért is lehet kapni, akkor legalább tudod h fajtatiszta 100%-ra és h milyenek a szülei, mit várhatsz jellemre és küllemre is, meg hát természetesen a megbetegedések kockázata is minimális mértékű.
oltási könyvet gondolom odaadta az előző gazda, 2 hetente kell vinni oltatni, remélem ezt azért tudod. lehet attól pukizik és megy a hasa, mert nem megfelelő tápot adsz a számára és nem a megfelelő adagot, vagy még a szervezetének át kell állnia arra a kajára amit ti adtok neki. jah és tejet semmiképp se! attól is mehet a hasa. féregírtóval próbálkozzatok, ne hagymával. most az az 300-400 ft...nem költség, főleg ahhoz képest ami majd most fog jönni az oltásokkal...
És még baromi szerencse,ha csak oltásokra kell költeni,nincs komolyabb rejtett betegsége.
Fajtmentőktől ingyen,örökbefogadási szerződéssel kaptaok volna kutyát,igaz,nem ilyen kicsi kölyköt,de oltott,ivartalanított,chipes,egészséges,fajtatiszta állatot.
A pocakja attól ilyen nagy,hogy épp kajált,vagy alapból ilyen?Mit kap enni?
21:36 vagyok. Hát, mindenképpen kérd ki az állatorvos véleményét. Tüneményes kiskutya, de a pofácskája túl hosszúkásnak tűnik. Lehet, hogy van benne még ez-az is az amstaffon kívül.
Én sem vagyok hagyma-párti. Igazán nem kerül sokba a féreghajtó, megéri ennyit rászánni.
Okos döntés. Látszik rajta, hogy tele van férgekkel. De, ha belenézel a szájába, a sápadt, fakó nyálkahártya is mutatja, hogy férges. Szerintem, ha beadod a féreghajtót, legkésőbb holnapra csokorra való, arasznyi férget fog kikakilni szegény! Mindenképpen írd majd meg, hogy mit mondott az orvos!
Ne felejtsd el azt is megkérdezni, hogy szerinte fajtatiszta-e...
Néztem a hirdetéseket, sok oldalon hirdetett egy ceglédberceli amstaffot, de a goodle már csak a tárolt változatot tudja behozni mert lejárt vagy törölte a hirdetést.
Nem akarlak elkeseríteni, de még tavaly is hirdetett ugyanezzel a mobilszámmal, akkor éppen egy felnőtt amstaffot cserélt volna bullterrierre vagy fekete németjuhászra. Lehet, hogy ezért nem akarta, hogy benézz a kertbe: noé bárkája lófütty lehetett az ő gyűjteményéhez képest!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!