Honnan tudom, hogy nem tüzel már a kutyám?
Figyelt kérdés
Úgy tudom ,hogy amikor készen áll a párosodásra már nem vérzik..de akkor honnan lehet tudni ,hogy már tüzel? Abból ,hogy "lelohad" a duzzadt pérája? Eltérő infoim vannak az időtartamot illetően..valahol azt írták ,hogy 16 nap..máshol 22 KÖRÜL..elég béna lenne ,ha már elengedném kutyák között és szerelmesen összefonódnának.2013. szept. 29. 22:32
1/6 Akiteki válasza:
Igen, először is visszahúzódik a pérája, már nincs megduzzadva.
Próbáld ki, hogy vakargatod a fenekét. Ha már nem csapja félre a farkát, akkor nagy valószínűséggel vége a tüzelésnek.
2/6 anonim válasza:
Vagy még nem jó, mert akkor sem "csapja félre" :-)
3/6 anonim válasza:
Töröld ki a fenekét egy zsepivel. Ha nem vérzik, akkor már nem tüzel.
4/6 anonim válasza:
Persze. Akkor esetleg már éppen fogamzóképes.
5/6 A kérdező kommentje:
Igen, azért is írtam ,hogy én úgy tudom ,hogy ha már nem vérzik akkor pont akkor fogamzóképes. Most már nem csepegtet pár napja viszont a szomszéd kan már nem is érdeklődik iránta. Ugyanolyan közömbösen viselkedik ,mint a tüzelés előtt. Amikor vérzett is akkor meg majdnem elrántotta a gazdáját annyira jött volna az enyémre. Tegnap meg már rá se nézett :D
2013. okt. 7. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!