Pomerániai törpespicc kutyus kb. mennyibe kerül? Többi lennt!
Most hirtelen azért kell ilyen kutya,mert megláttad és milyen cuki??
Amúgy 300-350 ezertől indul egy pomi.Amit az expresszen látsz,azok nem pomik,bármennyire rád akarják sózni pomiként.
A tartása ugyanaz,mint bármely más kutyáé.Mozgás,fegyelem,jó minőségű táp,szeretet.
Az,hogy kivel jön ki,az csak rajtad múlik.Feltételezem első kutya lenne,tehát menjetek el kutyaiskolába.
Igen a legdrágább kutyák közé tartozik.Amikor utána néztem az árának anyut is elkeserítettem vele.Amúgy a tartása nem eszik sokat,kevés a mozgásigénye a szőrével viszont van egy kis munka.Nem tudom hol laksz kertes ház vagy panel(azt tudom,hogy a kutyát házba tartanád)
de amit még hozzá fűznék,hogy társasházba nem ajánlom,kissé csaholós.
A szeretettel nincs gond,de a kényeztetés nem a kutyának való és nem is egészséges dolog,mert abból fejlődnek ki a szorongós,agresszív problémák.Kényeztetni gyereket kell nem kutyát.
A kutyának következetes nevelés kell,hogy ő is kiegyensúlyozott,harmonikus életet élhessen és ne egy idegbeteg ugatós félelemből agresszív kiskutya legyen.
Ez mind jó tanács,nem kötözködés.
350 alatt te nem fogsz tudni sehol venni ilyen kutyát. Majd rájössz akkor a saját bőrödön, csak tudod, a kutyát utána ha nem az lesz, amire számítottál, nem lehet visszavinni meg reklamálni. Akkor lesz egy keveréked és max csak csalódott sóhajtásokkal lesheted álmaid kutyáját.
Aki meg adna 350-ért, az meg nem fogja hagyni hogy közröhej tárgyává tedd szerencsétlent. Már ha leszel olyan szerencsés és egyáltalán ad neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!