Ti bevállalnátok ilyen feltételek mellé egy szamojédot?
Adott egy lehetőség, hogy panelba átvegyek egy 4 éves szamit. Az ismerősöm kiköltözik Ausztriába, és sajnos nem tudja magával vinni.
Naponta tudnék rá szánni nagyjából 2.5 órát, a lemozgatásra. Hétvégéken vinném kirándulni, szánt húzatni, stb. A kutya jól nevelt, természetesen megvan benne a szami ösztön, szóval kicsit makacs, de jól kijövök vele. Ha hívjuk, jön, ül, fekszik stb. Az anyagiak pedig meglennének rá, a kedv is, csak nem tudom, hogy megfelelő lenne -e neki, eddig kinti-benti kutya volt.
Szerintetek?
"feltéve, ha napi többször lemész vele, nem csak egyszer 2,5 órát :) De gondolom ez természetes."
Ja, ez tök természetes. Napi 2x, 3x két és fél óra és a kutyus tök jól érzi magát. Az nem sok:D
Addig a gyereket a mosatlannal együtt bezárjuk a szekrénybe. A kutyának is vannak jogai! Hát nem? De!:-)
Érti valaki, mit zagyvál az utolsó? :*
Egyébként: Sok sikert akkor az új jövevényhez.
Az tökjó dolog amúgy hogy ha kutya jön, akkor olyan dolgokat csinál az ember amit korábban nem. Pl túrázás, kirándulások. Érdekesebbnek, és vidámabbnak tűnik a világ.
Szerintem nem lesz gáz ez a kert dolog sem. Normális esetben egyből alkalmazkodik majd.
Igen. Biztos eltelik egy kis időbe, amig megszokja, hogy csak benti kutya lesz, de szerintem nem lesz baj.
Sok boldogságot hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!