Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Agyvérzést kapott a kutyám?...

Agyvérzést kapott a kutyám? (lent)

Figyelt kérdés

10 perce még semmi baja nem volt, aludt, aztán mikor felébredt elkezdett oldalra dőlve menni, a fejét is úgy tartotta és mindennek nekiment. Most kiment a kertbe, láttam, hogy ilyen zöldes-habost hányt, és még mindig menne folyamatosan, de mindennek nekiesik, wc-zni próbált, de az nem ment neki.

Kb. 10-11 év körüli kutyusról van szó(nálunk 9 éve van). Még sose volt ilyen, tegnap is vidáman csavargott, semmi előjele nem volt.

Most mit csináljak? Az állatorvosunk ma nem rendel, de majd megpróbálom felhívni, de azt csak akkor tudom, ha anyám délután hazajött..

Addig én mit tudnék csinálni? Ilyenkor mi a teendő?

2013. szept. 29. 10:38
 1/6 anonim válasza:
Csavargott? Nem lehet hogy megmérgezték?
2013. szept. 29. 10:46
 2/6 anonim ***** válasza:
ügyeletes állatorvoshoz kéne vinni, de azonnal.
2013. szept. 29. 10:48
 3/6 anonim válasza:

pont ugyan ez volt a 2 kutyámmal .. először az első kutyánkkal volt ilyen .. élet vidám kutyus volt és egyszer csak azt vettük észre hogy állndóan hány és emészteni próbál de nem sikerül és már nem kivánta az ételt, nem jött oda ha hivtam, sokszor megsimogattam már nem lóbálta a farkát sem, belenéztem a szemébe és majd megszakadt a szivem rajta olyan volt mintha kérlelte volna, hogy "segits" .. Az állatorvos azt mondta hogy ez a kutyáknál egy fertőzés ,adott neki egy injekciót de meghalt 2 hétre rá.

2 héttel később megkaptuk az elhunyt kutya testvérét, nagyon kis szeleburdi volt életvidám, de ha hiszitek ha nem ugyan ez történt vele mint a testvérével, az állatorvos immáron mind a 3 oltást betudta adni neki, de ez sem segitett ő is meghalt..

2013. szept. 29. 10:54
 4/6 anonim válasza:

előző vagyok ..

szerintem még most vidd el állatorvoshoz, ne járj ugy mint mi

2013. szept. 29. 10:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Vidd el a kutyust bármelyik közeli állatorvoshoz!

Mondd meg, hogy délután tudsz fizetni, mert akkor jön haza anyukád, hidd el, egyik orvos sem fog elhajtani ezért! Pláne ha látják, hogy tényleg rosszul van a kutya. Szurkolok hogy ne legyen komolyabb baja!

2013. szept. 29. 13:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Na mi lett végül a kutyával?
2013. szept. 29. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!