Van ilyen kutya? Melyik?
Bocsi, elfelejtettem, hogy a pitbull, bullterier és fixi félék nem nagyon jönnek be.
Azért köszi neked is a többieknek is a választ!
13:29-nek
Nem azt mondtam, hogy őrjöngjön ha valaki elmegy az utcán, és keveset egyen. Ez így elég ellentétes. Csak azt sem akarom, hogy olyan legyen, mint az a labrador, amit én ismerek: még akkor sem ugatott mikor be akartunk menni. Már nem betörés jelleggel gondold, hanem szerettük volna ,hogy jelezzen a gazdájának, hogy engedjen be minket. Szóval ha jön valaki hozzánk, akkor ugasson, de csak annyira, hogy le is lehessen állítani. Tudom ez a leállítás nevelés kérdése is.
13:29 vagyok.
Ha jelzőkutyát akartok, annak a terrierek a legjobbak. Nekünk foxink volt, ha csak a kerítés közelébe jött valaki, már ugatott, de amint meglátott minket, rögtön el is hallgatott. Enni meg aztán végképp nem evett sokat. A nagytestű kutyák nagyétkűek, múltkor beszabadult hozzánk egy nagyobb kutyus, egyetlen másodperc alatt befalta a kaját, ami a hat macskánknak volt kitéve, és még jóllakottnak sem tűnt. Meg a nagytestűek nyugodtabb vérmérsékletűek is, akkor jellemző rájuk az ugatás, ha rosszul vannak tartva, és elvadulnak.
Valaki ezekről valami infót tud (főleg az első kettő)?
norvég spicc, bullmasztiff, szamojéd spicc, amerikai eszkimókutya.
a labrador haj-de-nagy-étkű.
Minden kutya a testtömegének, izomzatának, felépítsánek megfelől "étek-igényű". Ha már a választásnál szempont, hogy ne egyen sokat, mi lesz az oltásoknál, felszereléseknél, esetleges szükséges állatorvosi beavatkozásoknál?
Kérj karácsonyra plüsskutyát. Házőrzésre pedig remek riasztó-rendszerek léteznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!