Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit vegyek vemhes kuytának...

Princo1310 kérdése:

Mit vegyek vemhes kuytának gondolok vitaminra?

Figyelt kérdés
Vemhes kutyám van Amstaff sajnos 1. tüzelésnél történt meg a baj aki ebbe belekötne hiába köt bele nem ezzel kapcsolatos a kérdésem és nem fogok vissza írni arra. :) Az érdekel hogy milyen vitamint ajánlotok ami erősíti és árba kb. mennyi lehet?

2013. szept. 27. 22:16
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
64%
Ja, mert az mennyire természetes dolog, hogy egy ragadozó az általunk megfőzött, vagy nagy zsákokból származó granulált kaját eszi, olykor piros, vagy kék kendővel a nyakában lófrál és egy pórázon mellettünk mászkál? Ezek a dolgok nem bökik a csőröd Mr vagy Miss Natura?
2013. szept. 27. 23:24
 12/38 anonim ***** válasza:
0%

Elolvastad egyáltalán a kérdést, vagy csak szajkózod a szövegedet?

Remélem, te is ivartalanítva vagy, ha már a születésedet nem akadályozták meg időben.

2013. szept. 27. 23:31
 13/38 sippara ***** válasza:
76%
Jézusom, milyen primitív vagy :D ez az a pont, ahol én feladom, nem vitatkozom idiótákkal, mert lehúznak a szintjükre és megvernek a rutinjukkal ;)
2013. szept. 27. 23:34
 14/38 anonim ***** válasza:
59%

:D :D :D jaj istenem, szakadok a monitor előtt!

Szerintem bújj vissza a barlangba, ahova tartozol, chö milyen dolog már az hogy házban élsz, számítógép előtt, ami naaaaaagyon nem természetes!

2013. szept. 27. 23:41
 15/38 anonim ***** válasza:
84%
Jaj psszt, súgok egy titkot: képzeld, attól hogy ivartalanítva van a kutya, attól még ugyanúgy szuka és kan marad! Na de várj, most kapaszkodj meg!!! Még az embereknél is előfordulhat, ha hererákja vagy méhrákja van valakinek, műtéttel el kell távolítani a szervet, hogy életben maradjon. Vagy szerinted inkább dögöljenek bele ők is, mert neked az annyira természetellenes? :) kíváncsi lennék, ha te kerülnél ilyen helyzetbe, akkor hogy döntenél
2013. szept. 27. 23:44
 16/38 anonim ***** válasza:
37%
A vemhesség energiaigényes. Az ivartalanítás energiát szabadít fel (ezért igényelnek például kevesebb táplálékot utána). Még kérdés?
2013. szept. 27. 23:53
 17/38 anonim ***** válasza:
0%

Téged sem fenyeget az agytumor veszélye.

Hogy maradna már ugyanolyan kan vagy szuka, ha ivartalan?

Inkább feküdj le, aludj egyet erre a hülyeségre!

2013. szept. 27. 23:57
 18/38 sippara ***** válasza:
73%
Lányok(?)tényleg hagyjuk, sajnos már menthetetlen. Akumi, pont ma beszéltük, hogy az össz IQ állandó, csak többen vagyunk rá - na, ERRŐL beszéltem :D
2013. szept. 28. 00:00
 19/38 anonim ***** válasza:
76%
#18: nem a nemiszervüket vágják le, bakker. Ma is érdemes volt felkelni. :D
2013. szept. 28. 01:53
 20/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes választ kb 2 embernek :) a többi meg keresse meg egymást pirivbe vagy freemailbe nem azt kértem hogy veszekedjetek vagy hogy mit tegyek. arra nem gondoltatok hogy lehet így vettem vagy akárhogy megtörténhet a baleset amiről nem tudhattam stb...? neeem ugye magyar embernek könyebb belekötni és okoskodni a másik dolgába szerintem világosan leírtam hogy felesleges okosnak lenni meg bele kötni miért ilyenkor ellik mert nem veszem fel magamra :) ti nyugodtan idegeskedjetek a monitor elött hogy miért engedtem stb... jujjj elötte kéne gondolkodni mennyi oka lehetett ;) de még egyszer köszönöm tényleg az 1-2 embernek aki részletesen elovlasta és normális választ adott.
2013. szept. 28. 11:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!