Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Sos! Ilyenkor mi a teendo?...

Sos! Ilyenkor mi a teendo? Megmergezhettek?

Figyelt kérdés
Nemreg ertem haza es a kutyam evett valamit. Valami csont szeru dolgot ropogtatott, sotet volt nem lattam, hogy mi az. Elvenni mar nem tudtam tole. A szuleim azt mondjak, hogy biztos megfogott valamit es azt ette. En nagyon felek, hogy mereg. Legszivesebben most vinnem az allatorvoshoz. Kinti kutya igy figyelni se tudom, hogy mi van vele. Anya megmondta, hogy nem nezegethetem felorankent, mert foloslegesen aggodok. Szerintetek? Mit tegyek?
2013. szept. 27. 21:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Elég hamar :/. Erős gyomor fájdalommal jelentkezik. Sok tünete van. Ott a link is. De legkésőbb 6-12 óra múlva. A neten utána tudsz mindennek nézni. Ha baj van, akármilyen késő legyen, hívj dokit vagy vitesd az állatkórházba. Van ahová ki is mennek a beteg állatért. Majd írd meg holnap hogy mi van
2013. szept. 27. 23:38
 12/17 A kérdező kommentje:
Irok mindenkepp. Az a baj, hogy minden hulyeseget bebeszelek es lehet, hogy tok foloslegesen aggodok. Mar mikor eszik valamit egybol az elso gondolatom az, hogy mereg...vagy nyaron mikor melege volt es gyorsabban lihegett mar egybol arra gondoltam, hogy biztos beteg. Meg ilyenek... Ezert mondjak anyaek is, hogy nem fogok ejfelkor kijarkalni a hulyesegem miatt.. Remelem igazik van es tenyleg csak az en hulyesrgem ez az egesu
2013. szept. 27. 23:53
 13/17 anonim ***** válasza:
Én is ilyen aggódós vagyok :) . Áh, ne tudd meg :) Azért ha kiszöksz és megnézed a kutyát kb 2-3 óra múlva, nem hiszem, hogy észreveszik a szüleid. És legalább megnyugodsz kicsit. Vagy sunyiba vidd be szobádba ha nem büdi és szem előtt lesz :)
2013. szept. 28. 00:01
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem hinnem, hogy sikerulne:s valamelyik ejszaka kimentem a konyhaba inni halkan es meg arra is felkelt anya. Apa o jo alvo, de anya mindent eszrevesz. A bejaratiajto zarja meg nagyon hangos. Ha behoznam repulne a haztol velem egyutt.. Pedig legszivesebben azt tennem:) legalabb nappal ette volna meg ezt a valamit. Akkor tudnek ra figyelni...
2013. szept. 28. 00:05
 15/17 anonim ***** válasza:
Na, hogy van a kutyus?
2013. szept. 28. 09:07
 16/17 A kérdező kommentje:
Semmi baja:) koszonom mindenkinek aki irt tegnap es probalt megnyugtatni:)
2013. szept. 28. 21:41
 17/17 anonim ***** válasza:
Jaj, de örülök :)
2013. szept. 28. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!