Elvinnétek a kölyökkutyátokat egy fesztiválra?
Ilyen nem túl ordítós rendezvényre pár órára érdemes lehet kivinni, hogy szokja a tömeget, de nem szabad túlterhelni. Meg persze az sem árt, ha előtte is látta már a világot, nem csak a hátsó kertet :)
Viszont miért vinnéd kézben? A táskád való kézbe, a kutyának azért van a négy lába, hogy használja.
Ottalvós vagy zenei fesztiválra semmiképpen sem vinném. Viszont ilyen helyen kisebb rendezvényekre, mint pl csokifesztivál vagy borfesztivál stb gondolkodás nélkül.
Egyébként az én kutyám most 3 hónapos.
Lesznek koncertek is, de tágas a tér, és más programok is lesznek, kellő távolságra a koncerttől. Szóval tudom olyan helyre vinni, hogy ne zavarja a hangos zene.
Azért gondoltam kézben vinni, nehogy eltapossák. Ilyen korában akkor már az sem probléma, ha esetleg sokan simogatni akarják? Ki tudja piszkos e a keze, vagy mit hordoz a cipőtalpa.. Mert a kölykökre sokszor rászállnak az emberek, gyerekek főleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!