Bichon Havanese kutyusnak hám vagy nyakörv?
Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat2013. szept. 25. 20:06
11/13 anonim válasza:
De még további példák is vannak, igy pl. hiába kutya a tacskó is, náluk például a lépcsőzés, ugrálás bénulást okozhat,pedig ők is KUTYÁK, nem cukorból vannak...vagy az agárnak miért van speckó nyakörve, ami vastagabb, mint az "átlag"...sokszor hidd el ezek nem "cukorka" kérdéskörbe tartozó dolgok, hanem fajta specifikusságok, amit érdemes figyelembe venni! Hangsúlyozom, hogy ÉRDEMES FIGYELEMBE VENNI, nem kötelező :)!
12/13 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat!
2013. szept. 27. 14:02
13/13 Vörösnefelejcs válasza:
Halkan megemlítem, hogy láttam olyan kutyát, boxert jelesül, amelyik úgy húzott, mint a gőzmozdony és a segítségül hívott állatorvosnak (igen) az volt a véleménye, hogy azért húz, mert idegesíti a póráz a nyakán. Rátettek egy hámot, és láss csodát, a négyéves felnőtt kutya abban a pillanatban megtanult normálisan menni. Onnantól a család legkisebb tagja is mehetett vele sétálni.
Ebből nekem az a saját véleményem alakult ki, hogy nem érdemes leugatni senkit, bármilyen tapasztalattal is rendelkezik, mert minden kutyánál (gyereknél, szeretőnél, rózsánál, stb. ) más jön be. Mert millió és egy októl függhet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!