A pro plan sensitive jó táp?
Figyelt kérdés
acanát evett, de a pro planhoz olcsóbban jutok hozzá, és állítólag ugyan olyan, sőt még jobb is, csak az acanáért jobban odavannak, mert nívósabb... igaz ez, vagy inkább maradjak az acanánál?2009. nov. 6. 15:03
1/7 anonim válasza:
az Acanában nincs kukorica,ezért jobb minőségű.
Ismerősöm tenyésztő,Pro Plan-t etet évek óta,nagyon meg van a táppal elégedve,a kutyái szépek tőle.
2/7 A kérdező kommentje:
én ennek az összetételében sem láttam kukoricát
2009. nov. 6. 16:39
3/7 A kérdező kommentje:
ja mégis :) ez akkora baj, akkor inkább acana? Bár nekem ez a pro plan jobbnak tűnik, szagra is formára is, meg sokat hányt a kutya, lehet a csirkétől, ez meg halas, na mindegy majd kiderül, ha nem jó, marad az acana :)
2009. nov. 6. 16:43
4/7 anonim válasza:
Az én kutyám az elmúlt 2 hónapban pro plan sensitivet evett, de 25 kilóról 20-ra fogyott, pedig többet is eszik, mint a napi ajánlott adag és amióta ilyen hideg van, nem is rohangál annyit. Ma vettem acanát, mert attól hízik, azt nagyon imádja. 1200Ft/kg-ért vettem az acanát a pro plant, pedig 1800-ért szoktam, szóval nálunk még a "nívósabb" olcsóbb is.
5/7 A kérdező kommentje:
én azért vettem meg, mert eddig a 18 kilos acanát 15000 ért vettem a 20 kg pro plan meg 13000 volt, és állítólag jó, majd kiderül :)
2009. nov. 6. 17:20
6/7 anonim válasza:
Nemcsak kukorica,de még glutén s van benne.
Úgy olvastam,hogy a kutya nálában nincs amiláz,ami bontani tudná a kukoricában,gabonában lévő keményítőt,így az glükózzá alakul.
7/7 anonim válasza:
Az én kutyámnak az acanától kezdett átváltozni a bundájának a színe hófehérről sárgás barnás színre. Miután váltottam a proplanra nem hogy újra hófehér lett a szőre, hanem nagyon puha lett, vissza adta a fajta jellegét a táp.
Bár a bárányosat nem szereti, a halasat minden mennyiségben képes lenne megenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!