Szerintetek rossz az, ha egy kennel két fajtával is foglalkozik?
Figyelt kérdés
Szeretnék kiállításokra járni és később akár tenyészteni (nemesíteni) is. Már évek óta van egy fajta, aminek a szerelmese vagyok, jelenleg várom a tökéletes kiskutyát. De nem olyan rég megismertem egy újabb fajtát, ami szintén nagyon megtetszett mind külsőleg, mind belsőleg. A két fajta méretben, szőrtípusban és energia-szintben igen hasonló (talán ezért is tetszik mindkettő :)), mind a kettő ritka Mo-n, de más-más fajtacsoportba tartoznak. Szeretnék majd ebből a fajtából is egy kutyust, de nem tudom még, hogy csak otthoni kutyusnak, mert szeretnék ezzel is megpróbálnia a kiállítást, aztán ki tudja... Szerintetek gáz, ha mind a két fajta érdekel és szeretnék foglalkozni velük?2013. szept. 23. 19:30
11/11 Imola Ágnes válasza:
Először egy fajtával kezd el. Tapasztald meg, milyen is a tenyésztők élete, és utánna, ha úgy érzed, hogy még mindíg akarod, jöhet a második. Két fajta szerintem még messze nem gond. A lényeg, hogy becsületesen végezd majd azt, ami a tenyésztők dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!