Pitbullnak mennyi idős koráig lehet levágatni a fülét?
Először nem szerettem volna, viszont egyre jobban tetszik, karakteresebbé teszi a kutyát, vérmesebb, "keményebb" kinézetet ad a kutyának. A mi környékünkön meg egyébként is kell, hogy féljenek a kutyámtól.
Jelenleg 11 hetes és 2 napos.
Minél hamarabb végzik annál jobb!
Elvileg 8-9 hetes korukig ejtik meg,talán a 11 hetes sem vészes,bár kitudja.
Viszont külföldön csinálják meg,mert itt M.on már tiltott a fül vágás.Vagy keresel egy dokit aki törvénytszegve megcsinálja.
Itthon elvileg ezt már tiltják.
Külföldre szokták kivinni vágatni a fülüket.
Ha jól tudom 6 hónapos korig lehet, de minnél később vágatod annál több idő mire begyógyul a füle.Én ajánlom, hogy minnél előbb tedd meg.
Itthon gyakorlatilag is tilos.Jó megb_szhatnak téged is meg a dokit is (dokit?? hentest...) aki csinálja.
Meg is érdemelnétek.
Neked a fejed nélkül lenne karakteresebb a kinézeted.
Kösz a választ mindenkinek, de továbbra is mondom, semmi más nem érdekel, nem érdekel a sok "állatvédő" véleménye. Az, hogy levágatom-e a kutyám fülét, és hogy hol, az legyen az én dolgom. Engem csak az érdekel, és a kérdés is csak arra kérdez, hogy MENNYI IDŐS KORÁIG.
Az értelmes válaszokat köszönöm, ment a zöld nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!