Vajon hazatalál a kutyusom?
Figyelt kérdés
Ma délben szökött el, elvileg még tüzelnek a szukák, gondolom ezért is surrant ki akapun. Már három és fél órája nem jött haza, pedig mindig, mikor elszaladgál, fél órán belül visszajön. Rengeteget sírtam már, nagyon aggódom érte, szerintetek hazatalál? :(2013. szept. 22. 15:21
1/8 anonim 

válasza:

Ha már többször elszkött nagy az eséje hogy hazamegy de azzal is számolj hogy vannak autók... A tüzelő szukák miatt később is hazamehet
2/8 anonim 

válasza:

ha sokszor megy el akkor igen visszajön. persze az örült sofőrökkel is számolni kell. de ha nincs semmi gond az úton akkor visszatalál majd este vagy holnap reggel visszajön.
3/8 anonim 

válasza:

Nekem is az jutott eszembe, hogy ha tudja is az utat haza, ha egy autó alatt végzi, akkor tökmindegy, hogy hazatalálna-e.
Egyébként ez is egy ok arra, hogy miért kell időben ivartalanítani a kutyákat. Így nem is alakul ki bennük, hogy szökdössenek.
De kitartás, remélem megkerül!
4/8 anonim 

válasza:

Miért nem mentek és keresitek meg a környéken? Lehet, hogy nem lesz meg, de így mégiscsak nagyobb az esélye
6/8 anonim 

válasza:

Igen, induljatok el és kérdezzétek meg a járókelőket, látták-e!
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást, a város másik felén kószált a szomszéd kutyussal, aki mindig el van engedve, úgyhogy hazahoztuk. :) Nagyon megkönnyebbültem és köszönöm Nektek!
2013. szept. 22. 17:04
8/8 anonim 

válasza:

Miért nem ivartalanítjátok? Nem a szerencsére kéne bízni a kutya sorsát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!