Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szép ez a kutya?

Szép ez a kutya?

Figyelt kérdés

[link]

Nekünk két sharpei kutyánk van,én imádom nyomorgatni azt a ráncos fejét.Mit gondoltok erről a fajtáról?

2013. szept. 20. 11:11
 1/10 anonim ***** válasza:
50%

[link]

Ez a sharpei szép.. az új sharpeiek csak groteszk beteges utánzatai..

2013. szept. 20. 11:20
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

'nyomorgatni azt a ráncos fejét' :D

nagyon aranyos,amúgy.

Sajna élőben nem tudtam még meg 'nyomorgatni' egyet sem .... :/ :D

2013. szept. 20. 11:22
 3/10 A kérdező kommentje:

:D Hátha lesz majd valamikor lehetőséges rá. :)

Ne haragudj,de amit belinkeltél szerintem elég csúnyácska.

2013. szept. 20. 11:25
 4/10 anonim ***** válasza:
Aranyos,de véleményem szerint nem kifejezetten szép kutya.Biztosan nagyszerű kutyák és ugyanolyan kedves,odaadó társai az embernek,mint akármelyik másik fajta,de én nem tenyésztenék/tartanék olyan fajtát,amely emberi segítség nélkül életképtelen,-már világra jönni sem tud,csak császárral,bár ez nem pont a shar pei-re vonatkozik-vagy egész életében beteges,különös odafigyelést igényel,s nélkülünk,a természetben nem maradna életben,mert kiszelektálódna.Láttam már(képen),,tradicionális"shar pei-t,ha jól tudom,őket illetik,,bone mouth"jelzővel-na ők életrevaló,egészségesebb kutyák,velük semmi baj nincsen.Az más kérdés,hogy nekem nem tetszenek az ilyen fajták,de ez persze relatív,nincs azzal baj,ha valakinek ilyen,valakinek amolyan tetszik.Én minden kutyában látom a szépet,fajtától függetlenül,mert csúnya kutya egyébként sincs,max olyan,ami nekem nem tetszik,de attól még az nem csúnya,sőt,valószínűleg sokaknak ő a legszebb.Tehát a szépség relatív,van két okos,kedves,nagyszerű kutyád-örülj neki,szeresd őket s ne azzal foglalkozz,ki mit mond.
2013. szept. 20. 11:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nézz körül :) Amúgy 4essel értek teljes mértékben egyet azzal a kívétellel hogy nekem pont az ilyen kutyák tetszenek.

2013. szept. 20. 11:30
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem amit az első belinkelt sokkal jobban tetszik.

Nem tudnék elképzelni magam mellett egy ilyen fajta kutyát, de ha neked jó társaid, akkor gratulálok. Az a lényeg, hogy ti jól kijöttök.

Én a saját kutyámmal jövök ki jól, ami meg lehet, hogy neked nem tetszene.

2013. szept. 20. 11:40
 7/10 anonim válasza:
Szerintem aranyos! :) Az egyik barátnőmnek is Sharpei kutyája van... öreg már szegény, de aranyos. :) <3
2013. szept. 20. 11:49
 8/10 Fannybaba8 ***** válasza:
Nekem Shar pei keverékem van! (van benne egy kis labrador) de szerintem csodás kutyák! makacsak, önfejűek de nagyon jó társak
2013. szept. 20. 16:17
 9/10 A kérdező kommentje:
Nekem mindegyik kutyus tetszik.Ahogy már írták is előttem csúnya kutya nincs.Nagyon szeretem az ilyen fajtájú kutyákat,a lányommal is nagyon szeretnek játszani,pedig írják hogy gyerek mellé nem való.
2013. szept. 21. 08:07
 10/10 Fannybaba8 ***** válasza:
Szerintem az hülyeség hogy gyerekek mellé nem való! Az én kutyám nagyon gyengéd a kisgyerekekkel, sosem csinált semmi olyat amiért mondanám hogy nem szabad gyerekek közé vinni! Keményebb gazdi kell hozzá de agresszívnak nem mondható!
2013. szept. 21. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.