Szerintetek melyik a legszebb border collie színváltozat?
Figyelt kérdés
Sziasztok, lehet h egy kicsit hülyén fogalmaztam/fogalmazok, de szerintetek melyik a legszebb border collie színváltozat? Melyik tetszik a legjobban, ha akartok linkelhettek képet is! :))2013. szept. 19. 19:00
11/21 anonim válasza:
Amúgy hülye kérdés de sima fehér border nincs ? Mert azt tökre tetszene :D
12/21 anonim válasza:
standard szerint nincs, mert a fehér nem lehet uralkodó szín :)
13/21 anonim válasza:
Nem hülye kérdés, olvastam is róla, hogy van sima fehér, de képet még nem találtam róla.
14/21 anonim válasza:
Teljesen fehér nincs, mert a fehér nem lehet uralkodó. De van világos au.vörös [link]
szerintem nagyon szép
15/21 anonim válasza:
2 éve Horvátországban született pl egy ilyen:
16/21 anonim válasza:
Ausztrál vörös és fekete-fehér.Bár a blue-merle is gyönyörű,igaz,ezutóbbi nekem aussie-nál az igazi:)
17/21 anonim válasza:
Fekete-fehér. Ilyet szeretnék, de sajnos egyelőre nem lehet :(
18/21 anonim válasza:
Énnekem a fekete-fehér tetszik a legjobban.
19/21 anonim válasza:
tudtad, hogy a border színtelen?
felesleges értelmetlen kérdés. amúgy sem szín alapján választunk kutyát.
én elmentem a kiskutyáért, hogy na, én ezt a színt szeretném, a másikat, na azt egyáltalán nem, mert nekem az nem tetszik. nyilván, hogy egy "nem tetsző színű" kölyköt hoztam el... :)
aki meg ír, legalább nézzen utána a színeknek. nincs "pöttyös" és "vajszínű" border, legalábbis nem így hívjuk...
a fehér hivatalosan nem lehet uralkodó, nem tisztázott, de úgy tűnik, minél több a fehér, annál nagyobb az esély, hogy a kutya "defektes" lesz (süket, vak, stb.), jó kis dolog a genetika...
20/21 anonim válasza:
Nekem fekete-fehér border colliém van.Ahonnan hoztuk ott több szín változatot is ajánlottak de nekem a "hagyományos" fekete-fehér tetszik a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!