Mikor lesz ivarérett egy nagy testű kutya?
Van egy nagyon aranyos újfundlandi kutyusom.Egy hónap múlva lesz 2 éves.Én nagyon szeretném ha lennének kölykei,csak a családunkkal az a baj hogy mi nagyon kötődünk az állatokhoz,hangyától kezdve az elefántig minden állatot tiszteletben tartunk,nem bántunk.Így hát ha lenne a kutyámnak kölyke hát az minimum 6-8 kiskutya...Az meg ugye kicsit túlzás.Lehet hogy meggondoljuk magunkat és tényleg lehetne kölyke a kutyusomnak.Még ez mondjuk nem biztos.
A lényeg pedig az lenne hogy nem tudom mikor tüzel.Volt már szerintem neki,de nem tudom.Annyit vettünk belőle észre hogy igen sűrűn "tisztálkodott" és sétálás közben is ment volna a többi kutyához.Legalább is én úgy vettem észre.
Tenyésztők,kutya tulajok: Tapasztalat?
Ha még arról sincs fogalmad, hogy a kutyád már réges rég ivarérett, akkor mit akarjátok pároztatni?
Szerinted egy fedeztetés abból áll, hogy ráeresztitek a kant, és lesz, ami lesz?
A kutyák 60%-a tavasszal és ősszel tüzel, a többi máskor.
Egyébként a kérdésed az volt, hogy mikor lesz ivarérett egy nagytestű kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!