Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mikor lesz ivarérett egy nagy...

Mikor lesz ivarérett egy nagy testű kutya?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon aranyos újfundlandi kutyusom.Egy hónap múlva lesz 2 éves.Én nagyon szeretném ha lennének kölykei,csak a családunkkal az a baj hogy mi nagyon kötődünk az állatokhoz,hangyától kezdve az elefántig minden állatot tiszteletben tartunk,nem bántunk.Így hát ha lenne a kutyámnak kölyke hát az minimum 6-8 kiskutya...Az meg ugye kicsit túlzás.Lehet hogy meggondoljuk magunkat és tényleg lehetne kölyke a kutyusomnak.Még ez mondjuk nem biztos.

A lényeg pedig az lenne hogy nem tudom mikor tüzel.Volt már szerintem neki,de nem tudom.Annyit vettünk belőle észre hogy igen sűrűn "tisztálkodott" és sétálás közben is ment volna a többi kutyához.Legalább is én úgy vettem észre.

Tenyésztők,kutya tulajok: Tapasztalat?

2013. szept. 19. 17:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyen eleged, mert veled még szépen beszéltünk és nem mondtunk semmi rosszat! Látad volna, hogy mit kapott néhány órája a 26 kérdéssel alattad lévő szaporító! Na azt ő nem tette zsebre! Törölték is a válaszok felét...
2013. szept. 19. 19:40
 12/19 anonim ***** válasza:
62%
Az ilyen szaporítós idiótákból, akik miatt tele vannak a gyepik meg az utcák, nekem is. Jobb is, ha eltakarodsz.
2013. szept. 19. 19:56
 13/19 A kérdező kommentje:
Na kérlek szépen,velem normálisan beszélj.Én nem rajtatok vagyok felháborodva,hanem azon hogy nem a kérdésemre kaptam választ.Egy szóval nem mondtam hogy ez már biztos.Ezt akarom hangsúlyozni.Ez csak szóba jött.De amúgy meg takarodjál te...Azt már meg se kérdezem,hogy te hogy állsz az állatokkal...Mindegy,hülyével nem éri meg vitatkozni.
2013. szept. 19. 20:08
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy,mi honnan tudjuk,hogy a te kutyád,akivel valószínű egyikünk sem találkozott soha,mikor tüzel?:D
2013. szept. 19. 20:12
 15/19 A kérdező kommentje:
Hát úgy körül-belül gondoltam:DD De nekem már azért van az egészből elegem,mert ez már a harmadik kérdésem amire alig kaptam választ,csak kifikázást.Köszönöm az aggódást,vigyázok a kutyámra.De azért lehessen már egy fok ahol én is kiakadok,könyörgöm...
2013. szept. 19. 20:17
 16/19 A kérdező kommentje:
Jó mindegy...Megértettem nem jó ötlet.De a nevedet azért megjegyzem te nagyon kedves válaszoló!
2013. szept. 19. 20:25
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha még arról sincs fogalmad, hogy a kutyád már réges rég ivarérett, akkor mit akarjátok pároztatni?

Szerinted egy fedeztetés abból áll, hogy ráeresztitek a kant, és lesz, ami lesz?

2013. szept. 19. 21:35
 18/19 A kérdező kommentje:
Na gyere már te is...Nem olvastad az eddigieket?Én azt nagyon jól tudom hogy már réges rég ivarérett,azt kérdeztem volna hogy kb mikor vannak a tüzelései...De gyere te is kötekedni,ezt hiányzott még...
2013. szept. 20. 14:18
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

A kutyák 60%-a tavasszal és ősszel tüzel, a többi máskor.

Egyébként a kérdésed az volt, hogy mikor lesz ivarérett egy nagytestű kutya.

2013. szept. 20. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!