Meddig vemhes egy kutya? Kuvaszom van.
Az az agyatlan aki nem képes felfogni hogy a kutyának NEM kell szűlnie! Nem én !Hiába írod ide hogy , hogyan tartod a kutyád, amikor nem tudod biztosítani hogy az ÖSSZES kölyök örökre jó helyre kerüljön . Mert nem tudod , nem kell az a szöveg hogy már van gazdájuk , meg a családba lenne szétajándékozva!
És még valami , na látod dolgozol , és sulis is vagy , a kölyök születése után 2 hétig napi 24 óra folyamatos figyelem kell , én TENYÉSZTŐ vagy , minőségi papíros , többszörösen győztes kutyákkal , és tudom mi az hogy "egy" almot felnevelni ... nem játék , hanem sok kis apró élet , akiért te vagy a felelős egész életében , mert ha rossza helyre adod el , akkor cseszheted . Ne azért kelljen megszületniük és egész életükben szenvedniük mert "jaj de aranyos kiskutyák , nekünk is legyenek" , bunkó voltam lehet , de ez az igazság! Ezt értsed meg kérlek , inkább fogadj örökbe egy kiskutyát a menhelyről , és azzal 2 életet mentesz meg (akit elhozol, és aki a picike helyére kerülhet )!
És ne akarj kölyköket, mert hidd el , nem olyan hű de jó móka ... a kölyköknek nagyon nagyon sok szeretet , türelem , pénz kell !
Szép hogy l tartod a kutyád. Manapság ez ritka. És még megkockáztatom az sem a legnagyobb baj, hogy kölyköket akarsz. Látom hogy úgysem lehet elétántorítani.
DE: a kutyának NEM KELL szülni. Ő nem vágyik kicsikre mint egy nő! Neki csak az ösztönei vannak, és addig párzik meg ellik amíg csak tud, akármilyen rossz neki! Szerinted jó neki évente kétszer, alkalmanként kb 10 kölyköt elleni neki?? Hát nem! Mégis megteszi ha van rá lehetősége, akkor is ha belepusztul! Mert ez az ösztöne! A kutyáknak fáj a párzás és tapasztalatból mondom, nem jó vágignézni ahogy a kedves szukádat megerőszakolják kb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!