Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Váladék a fülben, mitől?...

Pipis kérdése:

Váladék a fülben, mitől? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Két kutyusom van, állandóan játszanak, és bizony egymás fülét is csócsálgatják...Tegnap mikor fültisztítás volt észrevettem, hogy mindkettőnek ugyanolyan sötétbarna színű váladék van, de csak az egyik fülükben...ma megyünk állatorvoshoz oltás miatt is, ott megmutatom majd, de szerintetek ez mi lehet? Fertőzés? Vagy esetleg megkapták egymás fülét? A közérzetük jó, rendesen esznek, nem vakarják többet, nem rázzák a fejüket, a szaga sem durvább, mint egy átlagos kutyánál...
2013. szept. 19. 08:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem csak kosz+fülzsír.Az enyémnek mikor bevolt gyulladva vadul rázta állandóan a fülét.Meg az egyiket lentebb is tartotta.Neki is van barna váladék a fülében, de tuti nincs begyulladva, kiszoktam tisztítani neki egy kis vizes szappanos vattával és kész.Ha nem rázza szerintem nem lehet gond, de ha nagyon aggódsz vagy gyanús valami akkor inkább nézesd meg.
2013. szept. 19. 08:54
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi a választ. Azért gondolok arra, hogy baj van, mert mindig rendesen van tisztítva, és ha koszos is éppen akkor sem ilyen..Mindig speciális fültisztítózselével tisztítom Nekik, meg fura, hogy csak az egyik fülük ilyen...

2013. szept. 19. 08:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Nézesd meg a bűzmirigyét is a dokival. Lehet kezdődő atka is. Majd az orvos eldönti.
2013. szept. 19. 09:21
 4/4 anonim ***** válasza:

1-es

Szappanos víz nem való a kutya fülének. Elég, ha simán csak nedvesen kitörlöd a fülét. A kutya bőre teljesen más, mint az emberé.

2013. szept. 19. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!