2napja nem nedves a kutyám orra! Beteg?
Figyelt kérdés
2009. nov. 4. 23:44
1/10 anonim válasza:
XD én úgy tudom pont akkor egészséges amikor nedves az orra!
2/10 A kérdező kommentje:
tudsz olvasni? :D
2009. nov. 4. 23:57
3/10 anonim válasza:
Ez nem jelent semmit. Ha megnyalja az orrát, bármikor nedves lesz, akkor meg honnan tudod, hogy mikor százaz valóban? Az enyémeknek sosem nedves... Ez csak egy tévhit...
4/10 A kérdező kommentje:
a másik az hogy állandoan a konvektornál ül pedig 28 fok van benn
2009. nov. 5. 00:02
5/10 Winner of Royal Hill válasza:
Akkor próbálj meg talán lázat mérni először.
6/10 anonim válasza:
Lehet hogy reumás azért úl a konvektornál, az öregebb kutyák nagyon szeretik a meleget!!
7/10 Lelenc Kutyamentő válasza:
Nem írtad, hogy mennyi idő, mekkora, milyen típusú a kutyád. A nem nedves orr nem feltétlenül betegség jele, bár szokták mondani, ha nedves a kutya orra, akkor biztosan egészséges. Ez sem igaz.
Ha azt látod, hogy a nem nedves orr mellett bágyadtabb, levert, étvágytalan, és úgy általában, nem olyan, mint szokott lenni, vidd orvoshoz.
Lázat otthon is tudsz mérni, az eb hője is egy támpont: beteg vagy sem. (bár vannak láz nélküli betegségek is)
8/10 A kérdező kommentje:
még 11 hónapos stafford
2009. nov. 5. 07:48
9/10 anonim válasza:
Amikor kiviszed sétálni, játszik, rohangál? "Nyugalmi időben ", az enyémek is a kanapét koptatják, fáznak, és száraz az orruk. makk egészséges mindegyik.
10/10 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok!
Ja úgy látszik nem tudok olvasni bocsi xD!
De amúgy szerintem nincs baja a kutyádnak az én kutyáimnak is szokott néha szárazabb lenni a normálisnál és semmi bajuk nem szokott olyankor lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!