Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hova vigyem ilyen rossz időbe?

Hova vigyem ilyen rossz időbe?

Figyelt kérdés
Egész éjszaka esett az eső... Most is elvan borulva , bármelyik pillanatban eshet megint. Csupa sár a rét az erdő az udvar ... pfejj minden olyan gány. Vizsláról van szó tehát elég nehéz a kérdés. itt a faluban nem szeretem pórázon sétáltatni mert 1 csepeet sem fárad le + sok a kóbor kutya... Ti mit tesztek ilyenkor? Úgy utálom ezt az időt...
2013. szept. 17. 09:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ooo nem ertem a kerdest? Miben akadalyoz a sar meg az eso? Eso kabat van esernyo van..
2013. szept. 17. 09:29
 2/11 anonim ***** válasza:
Nálunk is sok a kóbor kutya, de van 1-2 utca+tér ahol normálisan lehet menni, arra szoktuk vinni. Ha van gumicsizmád és nem baj ha sáros lesz, akkor viheted erdőbe is, sok kutya szeret dagonyázni. :) A miénk utálja az esőt, nem hajlandó ilyenkor kimenni (vizsla keverék), úgyhogy ilyenkor a lakásban randalírozik.
2013. szept. 17. 09:30
 3/11 anonim ***** válasza:
A kutyának mindegy. Neked meg vízhatlan ruha és indulás! Utána egy törölközővel megtörlöd a kutyát és már mehet is be a lakásba.
2013. szept. 17. 09:32
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

A kutyát ugyanúgy viszed, mint eddig. Esőkabát+gumicsizma kombó az ideális ilyenkor, de az esernyő is megteszi.

Mivel rövid szőrű kutyáról van szó, a sár letakarítása sem lesz nagy feladat róla.

2013. szept. 17. 09:33
 5/11 anonim ***** válasza:
Bocsánat, hogy én is kérdeznék, de nálunk az a gond, hogy az én kis drágám ilyen időben még eü sétára is csak nagy nehezen hajlandó kimenni, rosszul van a nedves fű gondolatától is... Lenne ötlet, hogyan fáraszthatnám le ilyen időben? 6 hónapos múlt, szóval ez az első őszünk :)
2013. szept. 17. 10:47
 6/11 anonim ***** válasza:
Enyémek is utálnak rámenni a fűre ilyenkor pisilni. De mikor kiérünk az erdő/mező szélére, ahol elengedem őket, akkor bezzeg ugyanúgy rohangásznak, mintha semmi se lenne undi nedves. xD Szóval próbáld meg elengedni ott, ahol eddig is tetted, és csináld vele ugyanazokat a játékokat, mint eddig.
2013. szept. 17. 10:55
 7/11 anonim ***** válasza:
Mi erdőben sétálunk szakadó esőben is, ha nincs kedvük akkor is. De általában az első 20 perc után már futkosnak. Ha hazamegyünk ki van téve 3 száraz törcsi, mivel 3-an vannak, meg vizes ruha a mancsoknak, lecsutakolom őket és kész:-)
2013. szept. 17. 10:57
 8/11 anonim ***** válasza:

Gumicsizma, esőkabát.

A kutyatartáshoz ez is hozzátartozik, hidd el, még meg is fogod szeretni. :)

2013. szept. 17. 12:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Jaja, gumicsizma, esőkabát. Ha nem akarsz menni, akkor meg adj neki feladatot, ami szellemileg elfárasztja. Simán kibír pár napot séta nélkül.
2013. szept. 17. 13:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Mi voltunk lenn ma. Tiszta sár lett a kutya, miután a játszópajtása némileg nagyobb volt mint ő. Itthon lefürdettem, és kész. Nekem sincs nagy hangulatom ilyen időben.
2013. szept. 17. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!