Mi a leggyorsabb megoldas, meg nem befurodott kullancsra?
Figyelt kérdés
Találtunk egy kis kutyat. Bischon havaneset. Megfurdettuk, és rengeteg kullancs van rajta. Kicsi gyerek van gyors egoldast talalnom. tal2013. szept. 14. 21:09
11/19 anonim válasza:
Gondolom, nem a szobában kezelitek a kiskutyát? tegyétek egy fehér anyagra. Ami lejön róla, azt azonnal begyűjtöd és majd lehúzod a WC-n.Fésülgesd sűrű fésűvel. Azzal le tudod szedni mind, ami nem fúrta még be magát.
12/19 A kérdező kommentje:
Kemotox
2013. szept. 14. 21:41
13/19 A kérdező kommentje:
Lakáson belul... De ezek a dögök jönnek mennek.
2013. szept. 14. 21:46
14/19 Akiteki válasza:
Kemotoxba a kutya is belehalhat. Nem jó ötlet rá fújni. Hogy kullancsra hatásos-e, azt nem tudom.
15/19 Akiteki válasza:
Tényleg teljesen biztos, hogy kullancs? Nem szoktak azok jönni-menni, pillanatok alatt belefúródnak a kutyába.
Nem lehet, hogy bolhával van tele? Nem mintha az jobb lenne a lakásban... sőt!
16/19 anonim válasza:
ma 21:50
Nem ráfújás miatt kérdeztem. De ez a jönnek-mennek dolog igen fura.Ha még kicsi a kullancs és leesik, elég lassan tud battyogni. Hát össze lehet szedni és talán úgy elpusztítani.
17/19 A kérdező kommentje:
Még fésulgetem, elemlámpával nézegetjuk, remélhetöleg elfogyott. Gondolom a furdetéstol menekultek volna kifele egyszerre. Köszönöm mindenkinek a kommenteket! Jo éjt!
2013. szept. 14. 22:10
18/19 A kérdező kommentje:
Ja és igen tuti.. Lapos, pokszabasu, és a feje olyan ..horgas vagy furofejhez hasonlit..ez kullancs.
2013. szept. 14. 22:13
19/19 anonim válasza:
Igazán szerencsés az a kiskutya, hogy veletek találkozott ! Elismerésem !
Hétfőn egy orvosi vizittel ellenőrizni tudjátok, van-e benne chip?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!