Budapesten VII. kerületben jó állatorvos?
Figyelt kérdés
kutyusomat szeptember végén be kell oltani. az éves oltás a kombinált és a veszettség elleni? elsö kutyusom és oktober ota van velünk, menhelyröl hoztuk. 34hetes kismama vagyok igy a közelben keresnék egy dokit oltásra. Keleti punál lakom vagy Récsei fele is még el tudunk gyalogolni ha XIV.kerben tudtok. ha árat is tudtok mondani, akkor azt megköszönöm.2013. szept. 13. 18:23
11/20 anonim válasza:
Ha majd meglesz a babád és már nagyobb lesz,érdemes lenne elvinni a Cerbi Suliba a kutyádat.Nem drága és megoldják a gondodat,ilyesmire vannak szakosodva a rehabilitáció-szocializáció foglalkozáson.Őrs vezér tértől busszal is elérhetők.
12/20 A kérdező kommentje:
Hatásos bolhairtot tudtok ajanlani? szerdan megyunk oltasra es nem tudom h esetleg vmi recepteset kiir vajon a doki ami megoli a dogoket? mar sajnalom hogy nem tudok segiteni a kutyuskamnak semmivel :(
2013. szept. 22. 10:13
13/20 anonim válasza:
Hova mentek végül? Én Advantage spot on-t használtam és bevált, mondjuk ezt rendeltem, de lehet kisállat boltban is be tudod szerezni. Ha nem, akkor a doki úgyis segít rajtatok
14/20 A kérdező kommentje:
a 8.keresbe, mert a 7.es csak du van nekem meg az nem jo
2013. szept. 22. 11:43
15/20 A kérdező kommentje:
Megvolt az oltás, rendes volt a doki, egy kutyus volt csak előttünk :) mentünk is reggel 8-ra. 8500ft volt a kombinált és a veszettség elleni oltás. plusz kértem bolhartot és vmi irto erőset nyomott rá ,mondta is hogy szelőzztessek jol majd ki, mert bekábul a kutya is tőle, meg vagy 3 napig erős szaga van, de szerintem finom menta :D összesen 10 300Ft-to fizettem. Hát elég sokba lett de akor mármost nem kell vele bajlódni. Ja féregtelenitot is kapott :))) A bolharitonak meg vmi Prom....izé a neve nem tudom de rákeresnék a neten hogy tudjam :)
2013. szept. 25. 13:43
16/20 anonim válasza:
Hahó!
Megírnád h. a 8. kerben hova vitted, hol van ez a jó álltorvos?
Köszi!
17/20 A kérdező kommentje:
Auróra utca 14. :)
2013. okt. 9. 20:35
19/20 A kérdező kommentje:
nm :)))
2013. okt. 10. 17:08
20/20 anonim válasza:
Kerületi Állatorvos - Marek József utca 11.
Barátságos, jól felszerelt rendelő, hozzáértő és türelmes dokikkal. Ajánlom őket, eddig csak jó tapasztalatom volt velük és ráadásul este 8-ig nyitva vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!